Neler Yeni

Yardım Yeni telefonun kutusu değişmiş geldi

İcardiii

80+
evet iade kabul edildi ama ben satıcı firmanın telefon numarasını bulup baya bir fırçalamıştım adam sinirlenip keyfime bağlı diyince ben de daha fazla fırçalamıştım ama sonuç olarak iade kabul edildi
Bende aradım söyledim yok benim aldığım yer öyle satıyor dedi sonra garantiyi sorguladım isim a firması.benim aldığım yer satan b firması isim olarak ona da bizim firma o bizim ismimiz dedi. en son kızdım bir kaç şey söyledim bakalım ne olacak pazartesi kargolayacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet iade kabul edildi ama ben satıcı firmanın telefon numarasını bulup baya bir fırçalamıştım adam sinirlenip keyfime bağlı diyince ben de daha fazla fırçalamıştım ama sonuç olarak iade kabul edildi
İade gittiğinde ürüne zarar verip kabul etmezse ne yapabilirim?

Son düzenleme:

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
Bende aradım söyledim yok benim aldığım yer öyle satıyor dedi sonra garantiyi sorguladım isim a firması.benim aldığım yer satan b firması isim olarak ona da bizim firma o bizim ismimiz dedi. en son kızdım bir kaç şey söyledim bakalım ne olacak pazartesi kargolayacagım

İade gittiğinde ürüne zarar verip kabul etmezse ne yapabilirim?
öyle bir şansı yok ya çok zor ben gönderdiğim kargo şirketine de söyledim böyle olur mu diye çok zor denildi ve iade kabul edildi ama yine de tam bilgim yok

İcardiii

80+
öyle bir şansı yok ya çok zor ben gönderdiğim kargo şirketine de söyledim böyle olur mu diye çok zor denildi ve iade kabul edildi ama yine de tam bilgim yok
Bilgi için teşekkürler, iyi bayramlar.

Hocam şimdi aklıma geldi telefonu kullansam sorun olur mu ihtiyacım oluyor WhatsApp vs.

Zexius

80+ Bronze
eski konu update
sorunsuz iade ettim zamanında.
ürüne sim kart takmışmıydınız? ve ürün gittiği gün iade mi oldu? ben cayma hakkımı kullanıyorum hepsibuarada üzerinden telefon aldım s23 boyutu ve kendisi hoşuma gitmedi bugün hepsijet ürünü aldı muhtemelen yarın ellerine ulaşır çok gerginim bir problem yaşanır mı?

İcardiii

80+
ürüne sim kart takmışmıydınız? ve ürün gittiği gün iade mi oldu? ben cayma hakkımı kullanıyorum hepsibuarada üzerinden telefon aldım s23 boyutu ve kendisi hoşuma gitmedi bugün hepsijet ürünü aldı muhtemelen yarın ellerine ulaşır çok gerginim bir problem yaşanır mı?
Hocam,sim kart taktığımı hatırlamıyorum ve iade 2 günde oldu.Biraz satıcının insiyatifine kalmış uğraştırmak isterse uğraştırır.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan aldığım ürünün kutu iç dizaynı sim iğnesi her şey izlediğim inceleme videolarından farklı ve 10 watt yerine 22.5 watt şarj aleti,kılıf çıktı ama kitapçık kullanım kılavuzu çıkmadı.Bu nasıl olabiliyor arkadaşlar hemen iade talebi oluşturdum hb ile ama ya satıcı kabul etmezse ne yapabilirim.
Elinde açarken çekmeye başladığın kanıt videosu varsa iade et

Zexius

80+ Bronze
Hocam,sim kart taktığımı hatırlamıyorum ve iade 2 günde oldu.Biraz satıcının insiyatifine kalmış uğraştırmak isterse uğraştırır.
satıcı mediamarkt alman devi deniliyor sözde ama iade konu olunca amazon haricinde isterse dünya devi olsun çirkeflikte sınır tanımıyorlar yarın muhtemelen ellerine ürün ulaşır izniniz olursa bu konu üzerinden güncelleme yaparım.

İcardiii

80+
satıcı mediamarkt alman devi deniliyor sözde ama iade konu olunca amazon haricinde isterse dünya devi olsun çirkeflikte sınır tanımıyorlar yarın muhtemelen ellerine ürün ulaşır izniniz olursa bu konu üzerinden güncelleme yaparım.
Hocam o kadar övülen Amazon da çöpten beter 2 gündür bir ürünü kargoya veremediler bu kadar zor olmamalı muhattap bile bulamıyorum

Zexius

80+ Bronze
Hocam o kadar övülen Amazon da çöpten beter 2 gündür bir ürünü kargoya veremediler bu kadar zor olmamalı muhattap bile bulamıyorum
Amazon gene iyidir hocam sonuç her zaman tartışmasız hep lehinize olur bekletirler ama sonu hep olumlu biter ama mediamarkt telefon iadem için aynılarını pek söylemek kolay değil gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom