Neler Yeni

Öneri Yeni Türk yapımı Oyun "Mirror of life" Steam'de

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
tek kelimeyle muhteşem türkiyeden böyle oyunlar çıkması insana gurur veriyor
Teşekkürler . İnş oyun tutarsa iler ki eklenecek bölümlerde motion capture kullanarak sinematik sahneler eklemeyi düşünüyorum umarım bir altyapı oluşturabilirim. Farklı bir konu ele almak istedim . Ve her bölümde farklı bir hikaye olucak. Umarım oynayanlar benim kadar beğenir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunumun FSR 2.1 ve DLSS 2.4 ile yapılmış testini paylaşmak isterim 4k ultra ayarlarda yapılmış testtir. Test sistemi Gpu: Rtx 2060 oc Cpu: Amd 3700x Ram: 16 gb 3600 mhz

DLSS

FSR

Son düzenleme:

Dušan Tadić

80+ Silver
Şuan neredeyse 10 TL'ye oyun kalmadı. Oyun yapmak gerçekten çok maliyetli bir şey . Her seferinde daha kaliteli bir proje yapmak istiyorsanız bunun karşılığınıda almak zorundasınız. Ben fiyatı normal görüyorum çünki 4 tane bölüm gelicek + multiplayer playlistler.
Yani açıkçası yaptığın ilk oyunlarda hedefin kâr etmek olmamalı bence. İlk başta ufak da olsa bir kitle oluşturmak ve güzel değerlendirmeler alabilmek için uygun fiyatlı olmalı.
Başarılar...

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Yani açıkçası yaptığın ilk oyunlarda hedefin kâr etmek olmamalı bence. İlk başta ufak da olsa bir kitle oluşturmak ve güzel değerlendirmeler alabilmek için uygun fiyatlı olmalı.
Başarılar...
Amacım emin olun kâr etmek değil :) Amacı para olan zaten başarılı olamaz. İnsanların oyunumu oynadıktan sonra ne güzel bir oyundu demesi beni çok mutlu ediyor. Öncelikli amacım oyunun bir sonraki bölümleri için gereken fonu çıkarabilmek çünki bir sponsor vb bir şey olmadan üstelik tek kişinin yapabilecekleri çok kısıtlı kalıyor .

YazılımKafa

80+ Gold
Seslendirme ingilizce olarak var. İlerde türkçe seslendirmede getirebilirim ama dediğim gibi bunun için bütçe lazım ayrıca 8 dil desteği var. 22 kasımda indirme giricek ayrıca bir arkadaşlarla oynanabilir content gelicek yetişirse.

Çok teşekkür ederim . Yakında multiplayer kaçış odası adlı content gelicek oyun içine arkadaşlarınızlada keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Tuna abiye tam olarak nasıl ulaşabileceğimi bilmediğimden oyunu iletemedim
Yayında yazarız. Donate atıp not olarak yazarız olmazsa

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser

YazılımKafa

80+ Gold

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Yapımcı TÜRK olmasına rağmen oyunda Türkçe seslendirme olmaması ne bilim ben garip karşılıyorum.
Genede Emeğinize sağlık bol kazançlar
Syg

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Ben teşekkür ederim

Tuna abinin son yayınlara hiç girmedim, müsait olamadım. Yazdınız mı Tuna abiye ?
Yazdım fakat cevap alamadım

Yapımcı TÜRK olmasına rağmen oyunda Türkçe seslendirme olmaması ne bilim ben garip karşılıyorum.
Genede Emeğinize sağlık bol kazançlar
Syg
Sadece türkiye için değil global bir proje olması için ingilizce seslendirme ile yapıldı. Bu arada seslendirmeler de dahil programla yapıldı yani baştan sona tek bir kişi tarafından yapıldı

Steam 22 Kasım sonbahar indirimlerinde oyunum %50 indirime giricek ayrıca Steam ödüllü oyunlarda oyunumu aday göstererek bana destek olabilirsiniz.

YazılımKafa

80+ Gold
Yazdım fakat cevap alamadım

Sadece türkiye için değil global bir proje olması için ingilizce seslendirme ile yapıldı. Bu arada seslendirmeler de dahil programla yapıldı yani baştan sona tek bir kişi tarafından yapıldı

Steam 22 Kasım sonbahar indirimlerinde oyunum %50 indirime giricek ayrıca Steam ödüllü oyunlarda oyunumu aday göstererek bana destek olabilirsiniz.
👍

Narkuc

80+ Bronze
unreal enginedeki assetleri basarak yapmışsın oyunu, her türk oyunu aynı gözüküyor.

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
unreal enginedeki assetleri basarak yapmışsın oyunu, her türk oyunu aynı gözüküyor.
Yapılan ürüne çamur atmanızı çok takdir ediyorum . Oyun yapımı hakkında vb bir bilgin olsa zaten bu yorumu yapmazsın. Büyük şirket kendi bünyelerinde belli bölümlerde çalışan barındırır bunların bazıları asset üreticileridir. Bunlar firmaların isteklerine özel asset paketleri üretir. Bağımsız firmalar ise kendi bünyelerinde her bölüm için kişi çalıştırmadıklarından kendi isteklerine göre assets ürettiremez. Aralarındaki fark burada başlar. Büyük firmalar maaş vererek kendisine asset paketi oluşturur. Bağımsız firmalar ise kendi contentine uyan hazır paketleri satın alır.

Narkuc

80+ Bronze
Yapılan ürüne çamur atmanızı çok takdir ediyorum . Oyun yapımı hakkında vb bir bilgin olsa zaten bu yorumu yapmazsın. Büyük şirket kendi bünyelerinde belli bölümlerde çalışan barındırır bunların bazıları asset üreticileridir. Bunlar firmaların isteklerine özel asset paketleri üretir. Bağımsız firmalar ise kendi bünyelerinde her bölüm için kişi çalıştırmadıklarından kendi isteklerine göre assets ürettiremez. Aralarındaki fark burada başlar. Büyük firmalar maaş vererek kendisine asset paketi oluşturur. Bağımsız firmalar ise kendi contentine uyan hazır paketleri satın alır.
bir erzurum vakası daha, oynamiyorum kardesim desteklemiyorumda. sırf turksun diye belesten seni destekleyen adamlar emin ol en ufak zıt dusmelerinde seni yerede gömerler. yurtdışında da tek kişi çalışıp bütçesi cok olmayan kişiler var ama gelip hazır assetleri doldurup oyun yaptim diye cikmiyorlar, zaten ciksalar bile satmiyorlar bizde duymuyoruz adlarını. tabii ki bir yerlerden başlamak gerek bunun bende farkındayım, hemen büyük işler yapmak kolay değil fakat benim gördüğüm yillardir her türk oyunu (özellikle birbirinin aynısı olan copy paste korku oyunlari) hepsi aynı asset aynı oynanış mantığı. neden kimsede çıkıp yahu önce iyi bir fikir bulayim illa oyunum güzel gözükmek zorunda değil demiyor. yazı üzerine kurulu 2d oyun bile yapsaniz fikir iyiyse tutuyor. her neyse bu yorumum üstüne cevaplarinizi okurum ama üstüne bir sey eklemek istemiyorum, umarim gelisirsiniz diyip bitiriyorum.

AquaMya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
mustafa yaser
Şuan çok fazla hypelanan Black Myth: Wukong oyununun karakterinin karakter animasyonlarının hepsinin hazır asset paketi olduğunu da söyleyeyim. Kaldı ki bunlar bütçeli yapımlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,682
Üyeler
167,181
Son üye
BloodMoonTR
Top Bottom