Neler Yeni

Yeni yapılmış dövmede ki kılları tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu?

Reaksiyon skoru
33
Koluma 1 hafta önce yaptırdığım dövme de doğal olarak kıllar çıktı. Tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu? Şuan kabuk dökme aşamasında . Lütfen sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap versin teşekkür ederim.

Koluma 1 hafta önce yaptırdığım dövme de doğal olarak kıllar çıktı. Tıraş makinesiyle alsam sorun olur mu? Şuan kabuk dökme aşamasında . Lütfen sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap versin teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kabuğu soyarsa dövmen zarar görebilir sağlıklı iyileşmeyi önlemiş olursun rengi atabilir dövmecinle görüşerek hareket etmeni öneririm

kabuğu soyarsa dövmen zarar görebilir sağlıklı iyileşmeyi önlemiş olursun rengi atabilir dövmecinle görüşerek hareket etmeni öneririm
Dövmecim maalesef mesajlara haftada bir bakıyor deli etti beni

Şu an 4 tane konu dışı kategorisinde dövme konusu var, farkında mısınız 😁 Daha öncelerden de birkaç tane aynı konu oluyordu.

Şu an 4 tane konu dışı kategorisinde dövme konusu var, farkında mısınız 😁 Daha öncelerden de birkaç tane aynı konu oluyordu.
:D konuları kapatamadım ki anlamadım gideyim çözüldü olarak işaretleyeyim onları bari

benim konuları diyorsunuz sandım :D başkalarının konularıymış gidip bakayım bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,778
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri