Neler Yeni

Yardım Yeni yeni coinlere girişiyorum bi bakar mısınız?

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Kimseden yatırım tavsiyesi istemeyeceğim :) Az uz bir para var elimde coinlere girişeceğim ama bu yeni yönetmelikten korktum ufaktan, yeni girişeceğim içinde binance mı kullanmalıyım binancedaki coinlere devletten bir sıkıntı gelir mi vesaire gibi sorular var kafamda. Salağa anlatır gibi bana hangi sitede hesap açmak daha mantıklı nerelerden para yatırmak güvenilir(hangi coine değil hangi siteden) gibi şeyleri anlatabilirseniz sevinirim. Yönetmelikten sonra yazılmış güncel bir rehber varsa linklerseniz o da olur. Şimdiden teşekkürler.

@Litecoin @mgnary @Recep_Bey @Caner Kösedağ

Son düzenleme:

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö
Kimseden yatırım tavsiyesi istemeyeceğim :) Az uz bir para var elimde coinlere girişeceğim ama bu yeni yönetmelikten korktum ufaktan, yeni girişeceğim içinde binance mı kullanmalıyım binancedaki coinlere devletten bir sıkıntı gelir mi vesaire gibi sorular var kafamda. Salağa anlatır gibi bana hangi sitede hesap açmak daha mantıklı nerelerden para yatırmak güvenilir(hangi coine değil hangi siteden) gibi şeyleri anlatabilirseniz sevinirim. Yönetmelikten sonra yazılmış güncel bir rehber varsa linklerseniz o da olur. Şimdiden teşekkürler.

@Litecoin @mgnary @Recep_Bey @Caner Kösedağ
ben hesap açarken öncelikle komisyon oranlarına ve borsanın hacmine bakıyorum. hacim olarak en iyi binance, huobi ve okextir. komisyon oranlarına bakarak karar verebilirsiniz. devlet kısmında ise yeni çıkan yasa işi nasıl etkiler bilemiyorum.

Fyoureyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem
hocam ben kendi tecrübelerimi paylaşmak isterim bu işe girdiğimden beri binance kullanıyorum (binancetr değil) henüz hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. binance şu an en büyük borsalardan başına kolay kolay bir şey gelme lüksü olmadığını düşünüyorum. eğer binance hesabı açacaksanız referans linkimi bırakayım site beni de görsün hahahah hayirli kazançlar

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Resmi gazetede yazınlanan yazı, kripto para borsalarında al/sat yapmaya engel teşkil edecek bir şey değil.
Aradan aracıyı kalkıyor. Yani dirket bankanız aracığılı ile kripto para borsalarına para yatırmanız veya çekmeniz gerekiyor. 30 Nisan'da uygulanmaya başalanacak.
Kullanacağınız borsanın kendi içinden para yatırmak daha güvenilir tabii. Harici bir yer tercih etmeyin.

Ben borsa önerisinde bulunmayı sevmiyorum ama size insanlar tarafından en çok tercih edilen kripto para borsaların birkaçını yazabilirim.
  • Global kripto para borsaları olarak: Binance Golbal, Huobi Global, Coinbase Pro.
  • Türk kripto para borsaları olarak: BtcTürk | Pro, Paribu.
Kaynak: https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/

Bazı kripto para borsalarının referans sistemi var. Daha önceden kayıt olmuş bir kullanıcı, size referans kodu veriyor. Bu kod ile kayıt olursanız, size %10, %20 komisyon indirimi sağlıyor.

Not: Her kripto para borsalarının referans uygulaması olmayabiiyor ve referans uygulamasının sağladığı avantajlar değişiklik gösterebiliyor. %10 ve %20 komisyon indirimini Binance uygulamasını dayanak alarak yazdım.

Top Bottom