Kayra0511
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Kayra Ören
Merhabalar benim bir bilgisayarım var bugün babamla biraz ters düştük babam biraz sinirlendi ve kasayı kaldırıp indirdi ve ardından bütün kabloları hızlıca söktü şimdi kabloları taktım bilgisayar açıldı ama sürekli mavi ekran veriyordu bende Windows menüsünde bilgisayarı sıfırladım düzeldi tam opera gibi şeyleri kurarken bu sefer kendini sürekli yeniden başlatmaya başladı ayrıca yeniden başladığında ilk başta ekrana görüntü gelmiyor monitörü tuşundan kapatıp tekrar açınca düzeliyor yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birkaç yerden araştırdım PSU(güç kaynağının kısa devre yapmış olabileceğini söylüyorlar) sizce?Merhabalar benim bir bilgisayarım var bugün babamla biraz ters düştük babam biraz sinirlendi ve kasayı kaldırıp indirdi ve ardından bütün kabloları hızlıca söktü şimdi kabloları taktım bilgisayar açıldı ama sürekli mavi ekran veriyordu bende Windows menüsünde bilgisayarı sıfırladım düzeldi tam opera gibi şeyleri kurarken bu sefer kendini sürekli yeniden başlatmaya başladı ayrıca yeniden başladığında ilk başta ekrana görüntü gelmiyor monitörü tuşundan kapatıp tekrar açınca düzeliyor yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler