Neler Yeni

Yeniden termal macun sürülmeli mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan Kırış
Merhabalar, az önce ryzen5 3600 işlemcimdeki stok fanı söküp termal macunu temizleyip yeni macun sürdüm ve yeni aldığım kule tipi soğutucuyu taktım. Soğutucuyu oturttuktan sonra yandaki aparatlarına takacakken anlık bir atma oldu ve soğutucu blok ile işlemcinin macunlu yeri birbirinden ayrıldı hemen geri düzelttim fakat tekrar macun sürmem gerekir mi ? 1 saniyeliğine soğutucu ile işlemci ayrılmış ve yeniden takmışım gibi oldu .

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhabalar, az önce ryzen5 3600 işlemcimdeki stok fanı söküp termal macunu temizleyip yeni macun sürdüm ve yeni aldığım kule tipi soğutucuyu taktım. Soğutucuyu oturttuktan sonra yandaki aparatlarına takacakken anlık bir atma oldu ve soğutucu blok ile işlemcinin macunlu yeri birbirinden ayrıldı hemen geri düzelttim fakat tekrar macun sürmem gerekir mi ? 1 saniyeliğine soğutucu ile işlemci ayrılmış ve yeniden takmışım gibi oldu .
Gerek yok hocam.

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Yeniden Sürmeye gerek yok. Kullanabilirsiniz Emin olmak istersenizde yeniden sürersiniz içinizdede kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan Kırış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,811