Neler Yeni

Yere çöp atıyor musunuz ?

Yere çöp atıyor musunuz ?

• Evet (Umursamıyorum)

Oylar: 2 4.2%
  • Hayır (Çevreyi temiz tutmaya çalışıyorum)

Oylar: 32 66.7%
  • Etrafta çöp konteynerı bulamazsam mecburen yere atıyorum

Oylar: 14 29.2%

• Oy kullanan toplam üye
    48

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Yere attığınız çöplerin birçoğunun rüzgarlar tarafından taşınarak göllere ve nehirlere düştüğünü, oradan da içinde yüzdüğümüz denizlere döküldüğünü biliyor musunuz ? Yere çöp atarken hiç aklınıza bu çöpü arkamdan kim toplayacak diye düşünüyor musunuz ? Bu işi yapan insanlar var fakat sizin çöpünüz yerden alınana kadar çoktan uçup gitmiş olabilir. Ayrıca içtiğiniz sigaraların da çöplerini etrafa atıyor musunuz ? Buna da özen gösteriyor musunuz ? Sigara içmeyen insanlar için sizin içtiğiniz sigara izmaritini yerde görmenin ne kadar mide bulandırıcı olduğunu biliyor musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Gürkan Tülek
Yere attığınız çöplerin birçoğunun rüzgarlar tarafından taşınarak göllere ve nehirlere düştüğünü, oradan da içinde yüzdüğümüz denizlere döküldüğünü biliyor musunuz ? Yere çöp atarken hiç aklınıza bu çöpü arkamdan kim toplayacak diye düşünüyor musunuz ? Bu işi yapan insanlar var fakat sizin çöpünüz yerden alınana kadar çoktan uçup gitmiş olabilir. Ayrıca içtiğiniz sigaraların da çöplerini etrafa atıyor musunuz ? Buna da özen gösteriyor musunuz ? Sigara içmeyen insanlar için sizin içtiğiniz sigara izmaritini yerde görmenin ne kadar mide bulandırıcı olduğunu biliyor musunuz ?
evet ya çok sakat bir durum bizim evin önü baya bir açık bi de rüzgar esince ambalaj, çöp doluyor evin önü

KirliKill

80+ Silver
Direk yakınımdaysa (argo kelime düt düüüt) 'lük yapıp yere atmıyorum ama tabiikide en yakın kontenyer sahra çolundeyse mecur atıyorum

Ariseks

80+ Gold
Ben yere çöp atmam em kötü çöp kutusu bulana kadar elimde olur veya cebime atarım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Atmıyorum. Herhangi bir şey olsa çöpü atabilecek bir yer yoksa( çöp konteynır) filan yoksa elimde bile taşıyorum.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Çöp kutusu bulana kadar cebime atiyorum ama buluncada çöpü unutuyorum yani evdekine atıyorum

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Çöp bulana kadar kıyafetimi kirletmeyecek ambalajları cebime koyuyorum sonra çöp aramayı unutup eve götürüyorum. Ama eğer kirleticek birşeyse elimde tutup çöpe atıyorum.

En İyi Cevap
1
Bizde kimse atmaz ama mahalle de çocuk dolu hepsi yere atıyor rüzger esince hepsi bizim evin önüne doluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,563
Üyeler
163,684
Son üye
melihchen
Top Bottom