Neler Yeni

Yerel disk C / Steamapps / downloading klasörü 69 gb yer kaplıyor fakat oyunlarım d klasörüne yüklü

Zozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Efemert Pekgöz
steam oyunlarım d ye yüklü olmasına rağmen c de de yer gidiyor neden gittiğine baktım ve steamapps downloading klasörü 69 gb yer kaplıyor. Bu klasörün içindekileri silersem oyunlarımda bozulma olur mu ? veya steamımda Adsız.png
Adsız.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
ERHAN BALCI
Facebook
erhanbalci.live
steam oyunlarım d ye yüklü olmasına rağmen c de de yer gidiyor neden gittiğine baktım ve steamapps downloading klasörü 69 gb yer kaplıyor. Bu klasörün içindekileri silersem oyunlarımda bozulma olur mu ? veya steamımda Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
muhtemelen güncelleme ve oyunların ana dosyaları orada olablır patch falan. sorun yaşatma ıhtımalı var sen silmeden anlayamazın. belkıde 2 defa yukledın. sıl ındırırsın

iXragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Umurcan
yüklemesi devam eden bir oyun varsa downloading klasöründedir ama yüklemesi devam eden bir oyun yoksa silebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Selçuk Türkdemir
aktif bir indirmen varsa ondan kaynaklıdır yoksa hala dolu gözüküyosa silebilirsin ama aktif indirmen varsa elleme.

Zozzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Efemert Pekgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aktif bir indirmen varsa ondan kaynaklıdır yoksa hala dolu gözüküyosa silebilirsin ama aktif indirmen varsa elleme.
şuanda ark survival evolved e season pack indiriyorum bitince silicem klasörü ilginiz için teşekkürler

Top Bottom