Neler Yeni

Yerli Otomobil TOGG'un Tasarımı Değişti

Motor=Almanya
Batarya=Çin
Aktarma=Almanya
Şasi=Almanya
Tasarım=İtalya
Beklediğim cevap geldi.
Bak şimdi Ford F-MAX tırı Eskişehir'de üretiliyor ve %95 yerlilik oranı var. Şimdi bu araba Türk malı mı? Hayır, Amerikan malı.
Murat Günak, Mercedes C serisi, Mercedes SLK, Volkswagen Golf GTI, Peugeot 206 gibi arabaları tasarlayan kişi. Almanlar olmaz bunu Türk tasarladı bizim malımız değil diyorlar mı?
Honda Civic birkaç güne kadar Türkiye'de üretiliyordu. Japonlar olmaz bizim malımız değil mi diyorlar?

Bırakın çamur atmayı destek olun. Şu an hangi araba %100 yerlilikle üretiliyor?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Beklediğim cevap geldi.
Bak şimdi Ford F-MAX tırı Eskişehir'de üretiliyor ve %95 yerlilik oranı var. Şimdi bu araba Türk malı mı? Hayır, Amerikan malı.
Murat Günak, Mercedes C serisi, Mercedes SLK, Volkswagen Golf GTI, Peugeot 206 gibi arabaları tasarlayan kişi. Almanlar olmaz bunu Türk tasarladı bizim malımız değil diyorlar mı?
Honda Civic birkaç güne kadar Türkiye'de üretiliyordu. Japonlar olmaz bizim malımız değil mi diyorlar?

Abartı olacak ama Yunanlık var.

Beklediğim cevap geldi.

Mercedes,Ford,Honda kendi motorlarını ve çoğu parçasını üretiyor bizim motorumuz bile yok! Elin almanı yaptırım uygulayacak sonra arabanın fiyatı %50 artacak.Araba yapacakları sermaye ile motor fabrikası kursalardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartı olacak ama Yunanlık var.
Yunanlık falan yok biz kendi ülkemizi düşünüyoruz din kisvesi altında bir adama inanmıyoruz.

Mercedes,Ford,Honda kendi motorlarını ve çoğu parçasını üretiyor bizim motorumuz bile yok! Elin almanı yaptırım uygulayacak sonra arabanın fiyatı %50 artacak.Araba yapacakları sermaye ile motor fabrikası kursalardı.
Size çok kolay geliyor galiba böyle motor üretmek, araba üretmek falan. Yürümeye başlamadan koşmaya çalışıyorsunuz. Yapa yapa öğreneceksin kardeşim.
Zamanında Devrim otomobili üretilmeye devam edilse şu an her şeyini kendin üretiyor olabilirdin.

Yunanlık falan yok biz kendi ülkemizi düşünüyoruz din kisvesi altında bir adama inanmıyoruz.
Ben hiçbir partiyi tutmuyorum da desteklemiyorum da sana soruyorum şimdi hadi malum partiyi geçtim 20 yıldır burada. Peki onun öncesi neden şimdiye kadar hiçbir araba üretemedik? Madem bu kadar iyiler şimdiye kadar niye yapamadılar?

Cevap yok :)

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Daha çıkmadan tasarım değiştirdiler bu arada eskisi daha iyiydi daha yeni teknofestte gördüm güzel duruyordu gereksiz bence

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (TOGG) yerli otomobilin tasarımda bazı değişikliklere gitti

TOGG: Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi

Alıntıyı görüntüle

Test aşaması devam eden TOGG’dan gelen yeni fotoğrafta, otomobilin beyaz renk olduğu ve modelde bazı farklılıklar gözlemlendi.

Alıntıyı görüntüle

Prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığı görüldü. Ayrıca önceki tasarımlarda ters "L" olarak konumlandırılan sis farlarının da yuvarlak olarak değiştiği dikkati çekti.

Daha güzel durmuş eskisi berbattı

Top Bottom