Neler Yeni

Yıl 2024, HDD Alınır mı?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Furkan Görür
Bütçe
2500
HDD lerin içinde küçük CD olduğunu öğrendikten sonra (yıllar önce) HDD ye karşı hep bir güvensizlik algım oluştu.

Dosya yedekleme ve arşiv için HDD alırsam sorun yaşar mıyım? // HDD BOZULURSA İÇİNDE BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VERİLER OLACAK O YÜZDEN NE YAPABİLİRİM?

m2 ssd önermeyin taşınabilir değil hddyi direk anakarttan çıkarıp çantaya atabilirm ya da taşınabilir HDD alabilirim.

bütçe max 2500tl öneriniz?

Bünyamina

80+ Platinum
HDD lerin içinde küçük CD olduğunu öğrendikten sonra (yıllar önce) HDD ye karşı hep bir güvensizlik algım oluştu.

Dosya yedekleme ve arşiv için HDD alırsam sorun yaşar mıyım? // HDD BOZULURSA İÇİNDE BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VERİLER OLACAK O YÜZDEN NE YAPABİLİRİM?

m2 ssd önermeyin taşınabilir değil hddyi direk anakarttan çıkarıp çantaya atabilirm ya da taşınabilir HDD alabilirim.

bütçe max 2500tl öneriniz?
HDD, SSD VE M2 SSD bunlar zamanla bozulan ürünler doğal olarak. HDD kullanılır mı evet kullanılır. Bende hdd kullanmaktayım.
Verilerine gelecek olursakta yedekleme yapmalısın eğer çok çok çok önemliyse. Sunucudaki mantık gibi düşün. 2-3 veya daha fazla hdd m2 ssd de bu verileri saklamalısın. Başka yapılacak bir şey var mı sanırım yok.
Taşınacaksa çok dikkatlice muhafaza etmelisin.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
M2 ssd kullanıyordum uzun süredir. Şuan 1 TB HDD takılı rezillik yemin ediyorum. Steam dan oyun indirmek zulüm hdd ye. Bunu bil. Çok yavaş işliyor her şey.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Kaliteli bir 1TB ssd al hhd den uzak dur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom