Neler Yeni

Yılbaşı çekilişinde ne almalıyım?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam hediye konusunda evrenin en kötüsüyüm bu senede şirkettekilerle çekiliş yaptık bana çıkan abi arabalarla ilgisi olan ve kedisi olan birisi kedi üstünden hediye almak istiyorum bütçe 500-750₺ arası bu fiyata kediye ne alabilirim veya arabaya alınabilecek bir şey varmidir?
Teşekkürler

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
Kedisine bir şey al bence .

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
O kedisine her şeyi alıyodur muhtemelen ben olsam adama bi hediye alırdım model araba vs gibi. Lego technic serilerinden bi model güzel bi hediye olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
kediye alacağın şeye ihtiyacı olmayabilir ama araba temizlik kiti gibi bir şey her türlü güzel olabilir.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yiğit
Beyler selam hediye konusunda evrenin en kötüsüyüm bu senede şirkettekilerle çekiliş yaptık bana çıkan abi arabalarla ilgisi olan ve kedisi olan birisi kedi üstünden hediye almak istiyorum bütçe 500-750₺ arası bu fiyata kediye ne alabilirim veya arabaya alınabilecek bir şey varmidir?
Teşekkürler
arabasının marka modeli nedir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kedisine her şeyi alıyodur muhtemelen ben olsam adama bi hediye alırdım model araba vs gibi. Lego technic serilerinden bi model güzel bi hediye olabilir
Evet hocam çok doğru diyorsunuz kediye her şey alan bir tip arabaya yonelicem yada dediğiniz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

arabasının marka modeli nedir
Honda Civic hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kediye alacağın şeye ihtiyacı olmayabilir ama araba temizlik kiti gibi bir şey her türlü güzel olabilir.
Hocam önerdiğiniz bir şey varmıdır?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yiğit

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yiğit

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
Yazmaya geldim ama arkadaş yazmış Lego technic alabilirsiniz fakat bütçeyi biraz zorlar. Benim gibi kararsız ne alacağını bilemeyen birisine benziyorsunuz karşınızdakinin erkek olması büyük şans Mavi'den triko veya kazak da alabilirsiniz.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Yazmaya geldim ama arkadaş yazmış Lego technic alabilirsiniz fakat bütçeyi biraz zorlar. Benim gibi kararsız ne alacağını bilemeyen birisine benziyorsunuz karşınızdakinin erkek olması büyük şans Mavi'den triko veya kazak da alabilirsiniz.
hocam neden bilmiyorum ama sıradışı bir şey almak istiyorum aslında yani görünce sasiracagi birsey

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
hocam neden bilmiyorum ama sıradışı bir şey almak istiyorum aslında yani görünce sasiracagi birsey
Hocam onu ben de hep düşünürüm ama ne hikmetse beceremem en son gider kıyafet alırım. Bence araba malzemesi almayın araba temalı figür olabilir illa araba malzemesi alacaksanız telefon tutacağı veya kamera olabilir (bütçeyi aşar). Nasıl bir yerde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama adam ulu orta yerde açsa içinden araba bakım seti çıksa komik durabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,973
Üyeler
164,073
Son üye
kaya4242
Top Bottom