Neler Yeni

Yılbaşı için üzüm yemek??

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Bugün manava gittim sebze almaya mavacı abiyle selamlaşştık ve içeriye kızın biri daldı abi üzüm varmı dedi manavcıda kalmadı dedi kız gitti dedim manavcı abiye yılbaşı olduğu için bitirdilermi oda evet bitirdiler evde kalan bütün kızlar geldi aldı dedi şimdi size şunu soruyorum tamam zevk içindir eğlence için yapılabilirde neden bu kadar küçük birşeyi milletimiz önemseyiyor yani alt tarafı üzüm yerken dilek diliycen herkesin din inancı farklıdır bu sözümde müslümanlara ulan Allah'ın vermediği dilekleri bir üzümmü vercek?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
ülkemizde islam etkisi yadsınamaz bir gerçek özellikle uzun yıllar bu tarz şeyler engellendi yeni yeni kutlanmaya başlanıyor yeni ve hoş bir şeyide herkes denemek ister . Ayrıca batınında kültürel anlamda etkisi çok
Ben açıkçası kimsenin üzüme medet umupta yaşayacağını sanmıyorum , tıpkı doğum günü dileği gibi bir umut dilersin belki gerçek olur diye ondan dolayıda yapınılıyor olabilir .
astro meme.jpeg

CharlesPolat

80+ Bronze
Bugün manava gittim sebze almaya mavacı abiyle selamlaşştık ve içeriye kızın biri daldı abi üzüm varmı dedi manavcıda kalmadı dedi kız gitti dedim manavcı abiye yılbaşı olduğu için bitirdilermi oda evet bitirdiler evde kalan bütün kızlar geldi aldı dedi şimdi size şunu soruyorum tamam zevk içindir eğlence için yapılabilirde neden bu kadar küçük birşeyi milletimiz önemseyiyor yani alt tarafı üzüm yerken dilek diliycen herkesin din inancı farklıdır bu sözümde müslümanlara ulan Allah'ın vermediği dilekleri bir üzümmü vercek?
Bu ülkede böyle insanlar oldukça kimse fakir kalmaz her gördükleri şeyleri sorgulamadan yaparlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,635
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom