Neler Yeni

YINDIAO T8 alınır mı?

ysfyfi

80+
Bütçe
750
%60 klavyelerden pek anlamıyorum açıkçası fakat klavye piyasasına baktığımda bu fiyat aralığında mekanik klavye bile bulmak zor gibi
<kablolu YINDIAO T8>
bu fiyat aralığında başka klavye önerilerine açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Andaç
Ben yakında sipariş vermeyi düşünüyorum bir tane

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Andaç

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
%60 klavyelerden pek anlamıyorum açıkçası fakat klavye piyasasına baktığımda bu fiyat aralığında mekanik klavye bile bulmak zor gibi
<kablolu YINDIAO T8>
bu fiyat aralığında başka klavye önerilerine açığım
kanka bir şey merak ediyorum farkettim de insanlar artık amazondan garip garip markalardan mekanik klavye alıyo bütçeden dolayı mı yoksa bi özelliği mi var bi anda topluluğun yönelme sebebi nedir detaylı bir şekilde yazabilir misin

ysfyfi

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bir şey merak ediyorum farkettim de insanlar artık amazondan garip garip markalardan mekanik klavye alıyo bütçeden dolayı mı yoksa bi özelliği mi var bi anda topluluğun yönelme sebebi nedir detaylı bir şekilde yazabilir misin
Büyük ihtimal drop shoping yapıyor insanlar amazon üstünden haliyle daha uyguna geliyor ithal mallar bu yüzden uyguna satıyorlar tanınmamış markayı düzgünce reklamını yap öne çıkar sonra al ve sat bu kadar basit

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Şahsen bu hk gaming-mizar klavye ile başladı alan aldı ben aldım mesela, alamayanlar ise bu tarz ismi garip klavyeler alınır mı diye sormaya başladı gibi geliyor bana.
Bide tabi tr de adam akıllı bu fiyatlarda klavye de yok belki de ondanda olabilir tabi.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
Aslında olay klavyenin %60 lık olmasında. İş için kullanmak isteyenler büyük klavye yerine küçük klavye almak istiyorlar. Fakat ülkemizde bunlar az sayıda ve pahalı. Bu yüzden amazondaki bu markalar bir kurtarici su anda. Ben de almayı düşünüyorum. Uzun ve büyük bir klavye yerine az yer kaplayan kablosuz ustune de mekanik olunca muazzam oluyor bence. Aldıysaniz hala memnun musunuz?

Top Bottom