1920x1080???Görüntü var ama siyahımsıysa çözünürlük değiştirmeyi dene
Kartınız Asus Dual 6600XT sanırım. Radeon Ayarlarından herhangi bir OC falan yaptınız mı?delirmeme ramak kaldı csde falan okeydimde
hyr hiçbirşeyi ellemedimKartınız Asus Dual 6600XT sanırım. Radeon Ayarlarından herhangi bir OC falan yaptınız mı?
Şu 22.10.2 sürücüsünde bu alt tab olayını düzeltme planları var.raft oynuyordum artık kafayı yicem alt tabdan bişey bakcaktım siyah ekranda takıldı altta ses var ama dcdeki arkadaşıma benim sesim gitmiyor görüntü siyah win+ctrl+shift+b ile 5-10 kere ekran kartının sıfırladım 5dk uğraşla görüntü aldım ancak oyun kapanmıştı ve save alamamıştık çok sinir olmaya başladım amd kartlara bu yaşadığım kaçıncı olay
O anlamda soylemiyorum. Sorunu yasadiginiz zaman eger goruntu varsa ve siyahlasmissa cozunurlugu herhangi bir cozunurlukle degistirin duzelecektir1920x1080???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satıp 3050 mi alsam
Adamlar karsılarındaki insanları yolunacak kaz olarak görüyor ondan.Anlamadigim sürücü hatalari onarmak icin yenilenmiyormu yenilenen surucu neden bozuk ve neden geri surume donuluyor xd
hayır komple simsiyahO anlamda soylemiyorum. Sorunu yasadiginiz zaman eger goruntu varsa ve siyahlasmissa cozunurlugu herhangi bir cozunurlukle degistirin duzelecektir
kanka bir çözüm yolu var iki defa monitörünü aç kapa yaparsan arada düzeliyor bir ara benimde öyle olmuştuhayır komple simsiyah
düzelmiyor yaptım dahada bozuluyoırkanka bir çözüm yolu var iki defa monitörünü aç kapa yaparsan arada düzeliyor bir ara benimde öyle olmuştu
Hakli oldugumu isin ucu sana dokununca mi anladin@tümen haklıydın