Yardım Yine Amd kart yine siyah ekran

amdnin sürücüleri çok garip bir tanesini yüklerim valoda göz kırpma ya başlar en son güncellemeyi yaptığımda video açtığımda görüntü çamur gibi oluyordu rx6600 çıkalı n ekadar oldu hala doğru dürüst bir driver yok

millet ekran kartı tartışması yaparken bir anda gelip rx 6600 ü övmeye başlayan bebelerden sıkıldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

donanım arşivi pc hocası gibi kanallarda var mı o tarz videolar bilmiyorum ama şu sürücü sorununu basit bir şekilde düzeltme varsa videosu çekilirse iyi olur bence

raft oynuyordum artık kafayı yicem alt tabdan bişey bakcaktım siyah ekranda takıldı altta ses var ama dcdeki arkadaşıma benim sesim gitmiyor görüntü siyah win+ctrl+shift+b ile 5-10 kere ekran kartının sıfırladım 5dk uğraşla görüntü aldım ancak oyun kapanmıştı ve save alamamıştık çok sinir olmaya başladım amd kartlara bu yaşadığım kaçıncı olay
Şu 22.10.2 sürücüsünde bu alt tab olayını düzeltme planları var.

Anlamadigim sürücü hatalari onarmak icin yenilenmiyormu yenilenen surucu neden bozuk ve neden geri surume donuluyor xd
Adamlar karsılarındaki insanları yolunacak kaz olarak görüyor ondan.
bazıları da amd nvidia daha ucuz olur böyle hatalar diyerek kabulleniyor adamlarda nasıl olsa bunlar ses çıkartmıyor diyor.

Classic AMD.

O anlamda soylemiyorum. Sorunu yasadiginiz zaman eger goruntu varsa ve siyahlasmissa cozunurlugu herhangi bir cozunurlukle degistirin duzelecektir
hayır komple simsiyah

Geri