Neler Yeni

Yks 2021 soruları çalındı mı sizce?

Max imre

80+ Bronze
Bahsedilen video.

Opera Anlık Görüntü_2021-06-29_120229_www.youtube.com.png

Açıklama yapılmış ancak bir durum var bu soru olayından yks 2020 birincisi bile zan altında kalmış. Dikkat ederseniz kendisi açıklama yapan kanala gönderdiği mailde istatiktiksel yerine istatiksel yazmış doğru yazımı istatiktiksel diye biliyorum ben. Ve bir de yks 2020 birincisinin her türlü masrafını devlet bahçeli karşılamış sanırım üniversite için sanırım hemşerilermiş ondan herhalde neyse haberi de burada.

Yks 2020 birincisi arkadaşın kanalı.

İlk bahsettiğim tyt ile ilgili bir de ayt için bu var.

280620211155200311549_4.jpg

Basrii

80+ Bronze
Bahsedilen video.

Alıntıyı görüntüle

Açıklama yapılmış ancak bir durum var bu soru olayından yks 2020 birincisi bile zan altında kalmış. Dikkat ederseniz kendisi açıklama yapan kanala gönderdiği mailde istatiktiksel yerine istatiksel yazmış doğru yazımı istatiktiksel diye biliyorum ben. Ve bir de yks 2020 birincisinin her türlü masrafını devlet bahçeli karşılamış sanırım üniversite için bir de hemşerilermiş neyse haberi de burada.

Bozuk plak gibi her sene aynı şey...

Hermitus

80+ Bronze
Şu videodaki açıklama bana mantıklı geldi
Eğer uğraşılırsa yapılabilir gibi duruyor.

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Bahsedilen video.

Alıntıyı görüntüle

Açıklama yapılmış ancak bir durum var bu soru olayından yks 2020 birincisi bile zan altında kalmış. Dikkat ederseniz kendisi açıklama yapan kanala gönderdiği mailde istatiktiksel yerine istatiksel yazmış doğru yazımı istatiktiksel diye biliyorum ben. Ve bir de yks 2020 birincisinin her türlü masrafını devlet bahçeli karşılamış sanırım üniversite için sanırım hemşerilermiş ondan herhalde neyse haberi de burada.

İlk bahsettiğim tyt ile ilgili bir de ayt için bu var.

Alıntıyı görüntüle

Bence çalındı yoksa insanlar kahin mi nereden bilsinler?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu videodaki açıklama bana mantıklı geldi
Eğer uğraşılırsa yapılabilir gibi duruyor.
Bu da olabilir aslında.

Max imre

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı iddia 2018'de de vardı ancak hiçbir şey yapılmadı.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Çalındığı düşünmüyorum. Çalınsa youtube gibi büyük bir platform da bu adamların mal olması lazım böyle söylemeleri için. Bir yolunu bulmuşlardır düzenle yazısının kalkması için falan.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

Max imre

80+ Bronze
Şahsi görüşümü söyleyeyim YGS LYS'yi mumla arayacak duruma geldik bence. YKS daha da zor bir de TYT puanını 2 kez kullanma hakkı var o da haksızlık. YGS LYS de çalışanla çalışmayan belli olurdu. Şimdi daha çok kötü. Aynı şey LGS için de öyle bence TEOG daha iyiydi.

Yavuz241

80+ Bronze
Sorular dızlanmış galiba gene.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Toplum sözleşmesi olan soru için tamam denebilir bir şey çünkü 11 - 15 soruları felsefe soruları ve tutturmuş diyebiliriz ama twitter daki soru kitapçığında kaçıncı soru olacağından her şeyden yazmış bu nasıl olabilir ki ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şahsi görüşümü söyleyeyim YGS LYS'yi mumla arayacak duruma geldik bence. YKS daha da zor bir de TYT puanını 2 kez kullanma hakkı var o da haksızlık. YGS LYS de çalışanla çalışmayan belli olurdu. Şimdi daha çok kötü. Aynı şey LGS için de öyle bence TEOG daha iyiydi.
Sonuna kadar hak veriyorum. Eski nesil YGS LYS, Tyt ayt den çok daha iyi ve eleyici. TEOG da öyle haklısın.

Top Bottom