Neler Yeni

YKS 2023 Sorularının Çalınma Haberi doğru mu?

Omnium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Atakan Balık
Birçok yerde gördüm ve şahsen o kadar emek verdikten sonra milyarder babasının kartını emcükleyen 2 çocuğun şak diye önüme geçmesi olayı koyar, sadece bana değil herkese. Siz araştırdınız mı ben dark webe nasıl girilir biliyorum ama gizlilik korkusundan girmiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Birçok yerde gördüm ve şahsen o kadar emek verdikten sonra milyarder babasının kartını emcükleyen 2 çocuğun şak diye önüme geçmesi olayı koyar, sadece bana değil herkese. Siz araştırdınız mı ben dark webe nasıl girilir biliyorum ama gizlilik korkusundan girmiyorum
her sene olan bir şey
dark webe nasıl girilir biliyorum ama gizlilik korkusundan girmiyorum
👍

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
parası neyse veririz banada versinler soruları nolur xD

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
ilk defa senden duydum ama darkweble araştırıp bulamazsın kanka bunları, eğer gerçen çalındıysa devlet içindeki bir örgüt çalıp kendi örgütündeki gençlere vermişttir. fetö gibi, satmazlar yani

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım 3 senedir giriyorum puan tutuyor üniversiteye gelmiyor demin ailemle de tartıştım bu yüzden gınaa geldi artık, bıktım usandım bundan sonra dünya yanmış vah efendim o bunun tavuğuna kış demiş artık umurumda bile değil yoruldum tükendim..

Omnium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Atakan Balık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa senden duydum ama darkweble araştırıp bulamazsın kanka bunları, eğer gerçen çalındıysa devlet içindeki bir örgüt çalıp kendi örgütündeki gençlere vermişttir. fetö gibi, satmazlar yani
Soruları alan kişi üst kademelerde olduğundan bahsetmiş aga ayrıca alan kişi 2022 de kpss sorularını satan kişiyle aynı kişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım 3 senedir giriyorum puan tutuyor üniversiteye gelmiyor demin ailemle de tartıştım bu yüzden gınaa geldi artık, bıktım usandım bundan sonra dünya yanmış vah efendim o bunun tavuğuna kış demiş artık umurumda bile değil yoruldum

Bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım 3 senedir giriyorum puan tutuyor üniversiteye gelmiyor demin ailemle de tartıştım bu yüzden gınaa geldi artık, bıktım usandım bundan sonra dünya yanmış vah efendim o bunun tavuğuna kış demiş artık umurumda bile değil yoruldum tükendim..
Ben ülkeyi pc kasasına benzetiyorum.
Ram:512mb
İşlemci:pentium Dual Core
HDD:1gb
İşletim Sistemi:Win95
Şaka bir yana böyle düzen olmaz olsun

MythPhantom

80+ Bronze
parası neyse veririz banada versinler soruları nolur xD
hocam pahalı bayaa

Top Bottom