YKS 2026'ya nasıl çalışılmalı?

Aytemiz

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhabalar dostlar 2026'da YKS'ye gireceğim. 11. sınıfım %40-50 diyebilirim. Şuan 11. sınıf matematiğimde trigonometri bitirdim analitiği de bugün bitireceğim. Diğer 11. sınıf derslerini de komple bitirmek istiyorum yaz ayı içerisinde. TYT'de ise türkçe 35 net , matematik 15 net , sosyal 10-15 , fen 7-8 net civarlarında. Sizce şuan 11'i bırakıp TYT'ye mi başlamalıyım yoksa 11'i bitirip TYT'ye öyle bi başlayayım?

Bence 11 i bitirmelisin okul başlayınca sana bayağı kolaylık sağlar 12. Sınıf konularına iyi odaklanirsin kafan rahat olur bu yaz da matematiği konu olarak bitirsen yeter bir de test kitabı çözersin turkcen zaten iyiymiş

Hedef nedir hocam? Millet 11.sınıfta çalışıyor biz 2. mezun senemize girdik halimize bak a.

Merhabalar dostlar 2026'da YKS'ye gireceğim. 11. sınıfım %40-50 diyebilirim. Şuan 11. sınıf matematiğimde trigonometri bitirdim analitiği de bugün bitireceğim. Diğer 11. sınıf derslerini de komple bitirmek istiyorum yaz ayı içerisinde. TYT'de ise türkçe 35 net , matematik 15 net , sosyal 10-15 , fen 7-8 net civarlarında. Sizce şuan 11'i bırakıp TYT'ye mi başlamalıyım yoksa 11'i bitirip TYT'ye öyle bi başlayayım?
Kardeşim tyt ye takılma ama pratikten düşme

Bölüm olarak.
Sayısal hocam. Meslek açısından dediyseniz kararsızım.
@Jill Valentine hocam ayrıyaten size bir soru sormak istiyorum. Elimde geçen senenin mert hoca tyt ayt geometri kitabı var. Acaba bu kitapla birlikte mert hocanın 70 günde tyt kitabını alsam mantıklı olur mu? Yanına da 3-4-5 tyt matematik alacağım muhtemelen.

Son düzenleme:
Geri