Beyler bir arkadaşım 22 yaşına girdi yksye girecek bu sene baya da çalıştı ama temmuzda askerlik için çağıracaklarmış bunun bir çıkar yolu var mı ? Sınava girdikten sonra nasıl kayıt işlemlerini hallederiz problem olur mu ?
Üniversite okuyan kişinin askerliği ertelenmiyor mu ya?Beyler bir arkadaşım 22 yaşına girdi yksye girecek bu sene baya da çalıştı ama temmuzda askerlik için çağıracaklarmış bunun bir çıkar yolu var mı ? Sınava girdikten sonra nasıl kayıt işlemlerini hallederiz problem olur mu ?
22 yaşında olduğu için ertelenmiyorErteleyin.
üniversiteye bu sene girecek ama kayıt döneminde askerlik olayı çıkıyor temmuz ağustos genelde kayıt dönemi oluyor o yüzden problem olacak galibaÜniversite okuyan kişinin askerliği ertelenmiyor mu ya?
22 yaşında olduğu için ertelenmiyor
Tecil ettirsin. Büyük ihtimalle bu sebebi söyleyip birkaç ay daha erteleyebilir üniversiteye yerleşince eğitim sebebiyle yıllarca tecil eder zaten.Beyler bir arkadaşım 22 yaşına girdi yksye girecek bu sene baya da çalıştı ama temmuzda askerlik için çağıracaklarmış bunun bir çıkar yolu var mı ? Sınava girdikten sonra nasıl kayıt işlemlerini hallederiz problem olur mu ?
İşte tam kayıt dönemine denk geliyor askerlikten dolayı kayıt olabilir mi yoksa sistem problem mi çıkartık bilgi bulamadımOkula gittiği sürece otomatikmen erteleniyor diye biliyorum.
22 yaşında olduğu için temmuzdan sonra tecil ettiremiyor bu sebepten ötürü 1-2 ay verirler mi ?Tecil ettirsin. Büyük ihtimalle bu sebebi söyleyip birkaç ay daha erteleyebilir üniversiteye yerleşince eğitim sebebiyle yıllarca tecil eder zaten.
Ama bedelli yapabilecek maddi durum varsa da yazın 1 ay gitsin aradan çıkarsın o da çok mantıklı.
Gidip askeriyeye durumu anlatsın en doğru cevabı onlardan alır.İşte tam kayıt dönemine denk geliyor askerlikten dolayı kayıt olabilir mi yoksa sistem problem mi çıkartık bilgi bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
22 yaşında olduğu için temmuzdan sonra tecil ettiremiyor bu sebepten ötürü 1-2 ay verirler mi ?