Neler Yeni

YKS çalışma programı

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar. 11. sınıfım, biraz geç kaldığımın farkındayım. Fakat geç olmasın güç olsun mantığıyla çalışmaya başlamak istiyorum. Normalde çalışıyordum fakat hedefimi doldurabilecek kadar değil. Hedefim tıp. Hedefimi koyduktan sonra çalışmamın artmasının gerektiğini fark ettim. Önce TYT konularını sıfırdan sonrasında ise AYT konularını bitirmek istiyorum. Elinizde hayvan gibi, sabahtan akşama, en ağır şekilde olacak bir ders çalışma programı var mı ? Hayattan kendimi 1 sene soyutlayıp istediğim bölüme gitmek istiyorum. Normal çalışma programından değil, en zorundan bahsediyorum. Bir de TYT ve AYT için önerdiğiniz kanal var mı ? Trigonometride matematiğin güler yüzü izledim ve hoşuma gitti. Fakat önerilerinize açığım.

Zechion

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programı tamamen kendin hazırlamlısın ayrıca geç kalmadın düzenli ve güzel bir şekilde çalışırsan çok çok iyi sıralamalar elde edersin
Belki elinde daha öncesinde bir hoca tarafından hazırlanan varsa atar ondan esinlenirim mantığıyla yazmıştım mesajı.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Belki elinde daha öncesinde bir hoca tarafından hazırlanan varsa atar ondan esinlenirim mantığıyla yazmıştım mesajı.
Hocam bilmiyorum ama hiç kimsenin başkasının programını hazırlaması mantıklı gelmiyor ben bir kere hocamdan rica etmiştim şu konudan eksiğim var diyince nasıl eksiğin var diye baskı kuruyor tamam yok diyorum kendini en iyi sen bilirsin YouTube da nasıl hazırlanmalı diye videolar var onlar mantıklı direkt hazır olanlar değil

Zechion

80+ Silver
Hocam bilmiyorum ama hiç kimsenin başkasının programını hazırlaması mantıklı gelmiyor ben bir kere hocamdan rica etmiştim şu konudan eksiğim var diyince nasıl eksiğin var diye baskı kuruyor tamam yok diyorum kendini en iyi sen bilirsin YouTube da nasıl hazırlanmalı diye videolar var onlar mantıklı direkt hazır olanlar değil
Tamamdır hocam tavsiye için teşekkürler.

Zechion

80+ Silver
Evet2.5/3 ay kalmış
Kolay gelsin hocam. Umarım istediğiniz sonucu yaparsınız. Ben çalışmadım ve yapamadım. Çok pişmanım, başkalarının da pişman olmaması için elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışıyorum benimle aynı hataya düşmesinler diye.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Tıp okuyacaksan hiç çalışma.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,279
İsim
uwu
Kolay gelsin hocam. Umarım istediğiniz sonucu yaparsınız. Ben çalışmadım ve yapamadım. Çok pişmanım, başkalarının da pişman olmaması için elimden geldiğince tavsiye vermeye çalışıyorum benimle aynı hataya düşmesinler diye.
Bnde arada bı derslere bakıyorum sınav gecesi fln ört iyide denemedeki mat netleri hedefimi karşılamıyor bu hafta planıma uymaya çalışacağım

Top Bottom