Yks de 20k yaptım , İlk kez Açılan bölüm ?

GOTEDOMA0

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhabalar ea da 20k geldi , Yönetim bilişim istiyorum Kocaelide yasıyorum . Gazi ybs 22 ile kapatmıs sınırdayım gelmez ise ardında Gebze Teknik yazmayı dusnusnuyorum ama Bolum bu sene ilk kez acılıyor ne düşünprsunuz kac ile kapatır puanımı yemıs olur muyum ? İlk mezun ben olacagım ?

Merhabalar ea da 20k geldi , Yönetim bilişim istiyorum Kocaelide yasıyorum . Gazi ybs 22 ile kapatmıs sınırdayım gelmez ise ardında Gebze Teknik yazmayı dusnusnuyorum ama Bolum bu sene ilk kez acılıyor ne düşünprsunuz kac ile kapatır puanımı yemıs olur muyum ? İlk mezun ben olacagım ?
ben ilk defa açılacak olan bi bölüme gitmezdim ne ile kapatacağı belli değil belki 50k ile kapatacak puanını yersin o risk alınmaz hemde eğitimi nasıl olucak iyi mi kötü mü fakültesi nasıl olucak hocaları iyi olucakmı hiçbirşey bilmiyorsun,köklü üniversitelere bak bence

Hocam konuyla alakasız ama günde kaç saat çalışıyordunuz bende bir yıl mezuna kalıcam.

Hocam konuyla alakasız ama günde kaç saat çalışıyordunuz bende bir yıl mezuna kalıcam.
Hocam sayısaldan gecmeyım ben . Eylul gıbı 5-6 saatlerle basladım , ekım ayında amelıyat oldum 2 hafta calısamadım . Kasımdan ıtıbaren 6-7-8 saatlerde calıstım ve sureklı kutuphane tabı kı . Verebılecegım tavsıye her gun memur gıbı kutuphaneye gıtmen 8-20.00

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
Geri