Neler Yeni

YKS için belgede çıkartırken küçüklük fotoğrafının bir önemi var mı? Edit: Yokmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme
Arkadaşlar yeni limliğe geçildiği ilk an almıştım kimliği fotoğrafım baya küçük, haliyle değiştim. Sınav görevlisi sorun yapar mı? Kimlik fotoğrafımı değiştirmeli miyim?? Acil dönerseniz iyi olur randevu ile ilgili bir sorunum var çünkü. Şart değilse değiştirmeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_2024-05-27-22-21-19-56_f579c67d3a8dc742050730d31d5895b7.jpg
    Screenshot_2024-05-27-22-21-19-56_f579c67d3a8dc742050730d31d5895b7.jpg
    378.7 KB · Hit: 45

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arkadaşlar yeni limliğe geçildiği ilk an almıştım kimliği fotoğrafım baya küçük, haliyle değiştim. Sınav görevlisi sorun yapar mı? Kimlik fotoğrafımı değiştirmeli miyim?? Acil dönerseniz iyi olur randevu ile ilgili bir sorunum var çünkü. Şart değilse değiştirmeyeceğim.
Alakan varsa sorun olmaz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
benim kimlik fotoğrafım 8.sınıf fotoğrafımdı bir tık farklıydım ama ona rağmen girdim.
Sen gene sağlam kazığa bağla eşşeğini ve değiştir derim sorun riskini azalt olan 1 yılına olmasın

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Seni fotoğraftakine benzetemezlerse görevlilerin içeri almama hakları var. Ama onu şuan değiştirebiliyor musun bilmiyorum benim bildiğim başvururken değiştirmen lazımdı.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Ben geçen ehliyet için kimlik değiştirdim haliyle kimlik fotoğrafım yeni ama sınav giriş belgemdeki foto 6.sınıfa ait, msü de kimlik fotomda 6.sınıf idi bi sorun olmadı almışlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme
Açıklar mısınız?
Ftoğrafın hiçbir önemi yok neredeyse. Kimlikte farklı belgemde farklı fotoğraf vardı(belge için yenilenmedi. Kimliktekine güncellemeye çalıştım olmadı) Sadece tc, isim falan bakıp saldılar. 2024 ayt mat'ı yapanların annesi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kimlik fotoğrafım 8.sınıf fotoğrafımdı bir tık farklıydım ama ona rağmen girdim.
Sen gene sağlam kazığa bağla eşşeğini ve değiştir derim sorun riskini azalt olan 1 yılına olmasın
Sorunsuz geçtim

Son düzenleme:
Top Bottom