Neler Yeni

YKS Sayısal 50K Ve Altı Yapanlar Var Mı ?

123kral14

80+ Silver
hedef 15 k ama daha sınava girmedim
sorabilirsin

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sor bakayım.
Cevaplamak için illa 50K altı yapmamıza gerek yok. :D
Hocam Hedefimden Dolayı Belirttim Ancak Sorayım,
Bu Aralar Çalışmamda Sıkıntı Yok, Çalışıyorum. Ancak İçimde Düşünüyorum 50K'dan Düşük VS. Gelirse Diye,
Yani Yapan Arkadaşlar, Önceden belirledikleri gibi mi hedeflerine ulaştılar, Yoksa Daha Düşük beklerken şaşırtıcı şekilde mi bu sıralamayı yaptılar ?
Daha Çok Ruhsal Durumlarını Merak ettim. Ve Şunu da Sorayım, Günlük 10 Saat Civarı Çalışıyorum, Sayısal 40K-50K Civarı Gelebilir Mi ?
Son 6 Ay Kaldı Malumunuz, TYT Bitmek Üzere, Ocak Gibi Tüm Dersler Biter diye Düşünüyorum. ( Geometri Ve Tyt Türkçe Dışında)

fruko.gzz

80+ Silver
hedef 15 k ama daha sınava girmedim
sorabilirsin
Sor bakayım.
arkadaşlar benimde bir sorum olacak temelim sıfır bir şekilde şuan bebek adımlarıyla matematik kampını yarıladım ayrıyetten de 11.sınıf fizik ve matematik çalışıyorum günde 4 video temel mat 3 video 11.sınıf mat şeklinde ilerliyorum gün sonundada test çözüyorum nasıl sizce?

123kral14

80+ Silver
arkadaşlar benimde bir sorum olacak temelim sıfır bir şekilde şuan bebek adımlarıyla matematik kampını yarıladım ayrıyetten de 11.sınıf fizik ve matematik çalışıyorum günde 4 video temel mat 3 video 11.sınıf mat şeklinde ilerliyorum gün sonundada test çözüyorum nasıl sizce?
iyi bence
11.sınıf matebook tan ilerliyorum
49 günde tyt türkçe-mat aldım onları yapıyorum
tyt test kıtabından o koyunyla alakalı test çözüyorum

fruko.gzz

80+ Silver
iyi bence
11.sınıf matebook tan ilerliyorum
49 günde tyt türkçe-mat aldım onları yapıyorum
tyt test kıtabından o koyunyla alakalı test çözüyorum
Bu Aralar Çalışmamda Sıkıntı Yok, Çalışıyorum. Ancak İçimde Düşünüyorum 50K'dan Düşük VS. Gelirse Diye,
Yani Yapan Arkadaşlar, Önceden belirledikleri gibi mi hedeflerine ulaştılar, Yoksa Daha Düşük beklerken şaşırtıcı şekilde mi bu sıralamayı yaptılar ?
Daha Çok Ruhsal Durumlarını Merak ettim. Ve Şunu da Sorayım, Günlük 10 Saat Civarı Çalışıyorum, Sayısal 40K-50K Civarı Gelebilir Mi ?
Son 6 Ay Kaldı Malumunuz, TYT Bitmek Üzere, Ocak Gibi Tüm Dersler Biter diye Düşünüyorum. ( Geometri Ve Tyt Türkçe Dışında)
Sor bakayım.
aslında öbür derslerede çalışmak lazım sayısal derslerden bahsediyorum ama onlar içinde matematik lazım o yüzden ilk önce matematik çalışmalıyım öyle değil mi?

şahin doğan

80+ Platinum
Daha Çok Ruhsal Durumlarını Merak ettim.
Ben son senemde her hafta 2 kere TYT, 2 kere AYT denemesine girdim. 1 Yıl boyunca aldığım netlerine ortalaması ile sınavda aldığım netler hemen hemen aynıydı. Durum çalışmak ile olmuyor. sınava son 3 ay kala deneme netlerin sınavda alacağın netler ile hemen hemen aynı olur.
Ben kafamda belirlediğim sıralamaya göre çalıştım vs vs netlerim bir önceki seneye göre hesapladım tam hedefim tutuyordu ama yığışma vs derken beklediğimden iyi geldi.

123kral14

80+ Silver
aslında öbür derslerede çalışmak lazım sayısal derslerden bahsediyorum ama onlar içinde matematik lazım o yüzden ilk önce matematik çalışmalıyım öyle değil mi?
ben öyle yapıyorum diğer derslerden de bilgi sabibiyim onları da sallamamak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben son senemde her hafta 2 kere TYT, 2 kere AYT denemesine girdim. 1 Yıl boyunca aldığım netlerine ortalaması ile sınavda aldığım netler hemen hemen aynıydı. Durum çalışmak ile olmuyor. sınava son 3 ay kala deneme netlerin sınavda alacağın netler ile hemen hemen aynı olur.
Ben kafamda belirlediğim sıralamaya göre çalıştım vs vs netlerim bir önceki seneye göre hesapladım tam hedefim tutuyordu ama yığışma vs derken beklediğimden iyi geldi.
kaç k

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Daha düşük beklediler ve o neti yaptılar. Tabii bu durum sınavın kolaylık veya zorluk seviyesine göre değişir.
Ben mesela daha yüksek beklerden daha düşük yaptım, arkadaşım düşük beklerden daha yüksek yaptı.
Fakat senin her zaman hedefini yüksek tutman gerekiyor.
, Sayısal 40K-50K Civarı Gelebilir Mi ?
Netlerine bağlı bir durum.
Son 6 Ay Kaldı Malumunuz, TYT Bitmek Üzere, Ocak Gibi Tüm Dersler Biter diye Düşünüyorum.
Güzel böyle devam et fakat Türkçeyi daha erken bitirmen gerekiyor.
Çalışan kazanıyor ümit eden değil. :D

11.sınıfta gayet iyi ilerliyorsun. TYT'deki durumunu da ilerletmeni öneririm.

123kral14

80+ Silver
sallamıyorumda zaten onlar kolay ve matematik bilgisi istiyor ilk önce tüm zamanımı matematiğe ayırırsam daha çabuk biter ve öbür dersleri kasmaya başlarım
ben şöyle düşünüyorum 11 mattan konu açığı kalmaz ve 11 de tyt mat ve türkçeyi bitirirsen her şey hallolur
ayrı olarak fizik ve coğrafyaya hiç vakit ayırmadan diğer derslere abanmayı planlıyorum nedeni sevmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,507
Üyeler
159,344
Son üye
sublo
Top Bottom