Neler Yeni

YKS Soru Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor.

Detaylı Bilgisi Olan Yardım Edebilirmi Sınavım Boşa Yanmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazmadıysan o kitapçığa bakamazlar ve otomatik kalırsın.
Görevliler Uyarı Fln Yapmadı Acaba En Son Kontrol Etmişlermidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazmadıysan o kitapçığa bakamazlar ve otomatik kalırsın.
Ayrıca
Sayın ilgili,

Salon görevlileri tarafından adaya dağıtılan kitapçık üzerinden çıkarılarak salon tutanağına yapıştırılan “karekod etiketi” uygulamasıyla, adayların sınavda kullandığı soru kitapçığı ve cevap kağıdı eşleştirilmesi ile cevap kağıdına soru kitapçık kodunu hatalı/eksik kodlayan ya da kodlamayı unutan adayların mağduriyetlerinin giderilmesi amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda, başkanlığımız tarafından uygulanan sınavlarda kendi adına düzenlenen cevap kağıdını/kağıtlarını kullanan adayların, cevap kağıdı ve soru kitapçığı üzerinde doldurmaları gereken alanlardaki bilgileri hatalı/eksik yazmaları durumunda gerekli inceleme ve değerlendirme başkanlığımız tarafından yapılmaktadır.

Bilgilerinize sunulur.

ÖSYM başkanlığı.

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ahmet Kıvrak
Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor.

Detaylı Bilgisi Olan Yardım Edebilirmi Sınavım Boşa Yanmasın
Ya kral moralini bozmak istemem ama hayatını etkileyecek en önemli anlardan birinde nasıl kodlama yapmayı unutursun, insan hiç kontrol etmez mi optiginde eksik yer var mı, bir şeyi unuttum mu diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kral moralini bozmak istemem ama hayatını etkileyecek en önemli anlardan birinde nasıl kodlama yapmayı unutursun, insan hiç kontrol etmez mi optiginde eksik yer var mı, bir şeyi unuttum mu diye.
anlık unutuluyor kral

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan

KAANT10X

80+ Bronze
TYT Olduğu İçin Rahatım Biraz, Yarınki Daha Önemli Şuan
Tyt hesaplanmazsa ayt de hesaplanmıyor

Güzel kardeşim umarım sınavı pek sallamayan rahat bir tipsindir yoksa senin adına üzülürüm çünkü 1 senen boşa gitti.
Optik formda kocaman yazıyor kitapçık numaranızı kodlayın diye oradaki öğretmen tipli elemanların bunu söylemesi gerekiyor tamam ama sana optik verilince arada kalan küçük boşlukta hiç mi dikkat etmezsin be kardeşim neyse sağlık olsun.

Güzel kardeşim umarım sınavı pek sallamayan rahat bir tipsindir yoksa senin adına üzülürüm çünkü 1 senen boşa gitti.
Optik formda kocaman yazıyor kitapçık numaranızı kodlayın diye oradaki öğretmen tipli elemanların bunu söylemesi gerekiyor tamam ama sana optik verilince arada kalan küçük boşlukta hiç mi dikkat etmezsin be kardeşim neyse sağlık olsun.
Neyse yukarıda bir açıklamayı yazmışsın belki sorun olmaz hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emir Yılmaz

Neyse yukarıda bir açıklamayı yazmışsın belki sorun olmaz hayırlısı olsun.
dediğim gibi anlık heyecan,stres unuttuk işte şimdi cimere fln yazdım belki ordaki görevliler düzeltmişlerdir. yarın ayt de aynı görevliler varsa sorarım bi

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam bizde de kodlayın demediler ama benim ilk işim kodlamak oldu. En az 10 defa kontrol etmişimdir orayı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,472
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom