Neler Yeni

YKS Tercih sorunu !!

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Merhabalar arkadaşlar SAY 379k sıralama yaptım ve Kocaelide oturuyorum.Sizce 2 yıllık bir yer (Bilgisayar Proğramcılığı, Elektrik vs.) tercih edip DGS ile 4 yıllığa mı uzatıyım ?
Yoksa ;
1-Matematik ve Bilgisayar Bilimleri
2-Bilişim sistemleri ve teknolojileri
3-Bilgisayar teknolojisi ve Bilişim sistemleri
4-Havacılık Elektrik ve Elektroniği
Bu 4 yıllık bölümlerden birini mi tercih ediyim ? Bu bölümlerden birini okuyan vs. var ise yardımcı olabilir mi ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,810
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
DGS'YE GÖRE PLAN YAPMAYIN!

DGS ile başarılı olacağını nereden biliyorsun? Hepi topu Türkiye'de 100 civarı kişi Dikey geçiş yapabiliyor. Çok zor. Yapamazsın diye bir şey yok lakin planını DGS'ye göre yapma.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DGS'YE GÖRE PLAN YAPMAYIN!

DGS ile başarılı olacağını nereden biliyorsun? Hepi topu Türkiye'de 100 civarı kişi Dikey geçiş yapabiliyor. Çok zor. Yapamazsın diye bir şey yok lakin planını DGS'ye göre yapma.
Evet hocam önceliğim DGS değil fakat seçeneklerimin arasından biri o yada en son ihtimal mezuna kalmak.

JATDAV2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
JATDAV
İlk senen ise mezuna kalmak daha iyi.
DGS muhabbeti yazılım sektöründe çok popüler ama başaran çok az kişi var.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,810
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Evet ilk senem.
Dostum yine karar sana kalmış çok aklını karıştırmak istemem ama benim yorumum şöyle, ilk senende kötü olmayan bir sıralama yapmışsın, yani sıralaman çok kötü değil, bir de bu sene sınavın hali ortadaydı, yani normalde 200 bin yapabilecek kapasiteye sahip olabileceğini düşünüyorum. Bu sene için geçerliydi tabii ki bu. Ve bu sıralamaya baktığımız zaman temelinin de olduğunu görüyoruz. Sen bir sene daha çalışıp bu temelin üstüne koyarsan çok iyi bir sıralama elde edebilirsin. Orta derecede sıralamalar da elde edebilirsin, o zaman her türlü 4 yıllık mühendislikler bile tutar. Bir seneden bir şey olmaz, otur çalış derim. Yok ben bu sene gideceğim dersen de önü açık bir bölüm seç ki DGS ile dikey geçiş yapamayacağını varsayarak seç bu bölümü ama.

En İyi Cevap
3
İlk seneyse bence mezuna bırakmak daha mantıklı.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
Dostum yine karar sana kalmış çok aklını karıştırmak istemem ama benim yorumum şöyle, ilk senende kötü olmayan bir sıralama yapmışsın, yani sıralaman çok kötü değil, bir de bu sene sınavın hali ortadaydı, yani normalde 200 bin yapabilecek kapasiteye sahip olabileceğini düşünüyorum. Bu sene için geçerliydi tabii ki bu. Ve bu sıralamaya baktığımız zaman temelinin de olduğunu görüyoruz. Sen bir sene daha çalışıp bu temelin üstüne koyarsan çok iyi bir sıralama elde edebilirsin. Orta derecede sıralamalar da elde edebilirsin, o zaman her türlü 4 yıllık mühendislikler bile tutar. Bir seneden bir şey olmaz, otur çalış derim. Yok ben bu sene gideceğim dersen de önü açık bir bölüm seç ki DGS ile dikey geçiş yapamayacağını varsayarak seç bu bölümü ama.
Anladım hocam ben bir sene daha çalışıcam büyük ihtimalle sağolun düşünceleriniz için.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,810
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Anladım hocam ben bir sene daha çalışıcam büyük ihtimalle sağolun düşünceleriniz için.
Rehber öğretmeninle konuşmayı unutma, ben böyle ciddi bir konuda ne olursa olsun tanımadığım insanlara güvenmezdim.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
Rehber öğretmeninle konuşmayı unutma, ben böyle ciddi bir konuda ne olursa olsun tanımadığım insanlara güvenmezdim.
Herkesle konuştum hocam zaten en son karar bana kaldı bir de DA foruma sorıyım dedim.O yönden sıkıntı yok yani çoğu kişi sizin dediklerini dedi bana zaten.

Top Bottom