Yks ‘ye son 2 ay kaldı ve hiç bi şey bilmiyorum

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar merhabalar yksye son 2 ay kaldı ve ben hiç bi şey bilmiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim bana yardımcı olabilcek program yazabilcek birisi var mı acaba hafta içi dershaneye gidiyorum cuma günüde deneme var acaba yardımcı olabilir misiniz

2 ay öncesinde çalışmadıysan şuan bakmanı önermem ama çalışacaksanda da eksiklerini kapatmaya çalış yeni konu öğrenmeye çalışma.

Arkadaşlar merhabalar yksye son 2 ay kaldı ve ben hiç bi şey bilmiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim bana yardımcı olabilcek program yazabilcek birisi var mı acaba hafta içi dershaneye gidiyorum cuma günüde deneme var acaba yardımcı olabilir misiniz
Demek ki 2 değil 14 ay kalmış. Derece yapılır sıkı çalışmayla. Başarılar, bu işin tek oluru disiplin başka mucizevi yol yok

Salla gitsin bende bilmiyom napcam hiç çalışmadık 2 ay kaldı dümenden bi üni okuyup memurluğa bakıcaz

Ben de son 2-3 ay çalışmaya başladım ondan önce ful lol oynadım, konu derin bir konu hedeflerini falan bilmiyorum ama tek diyeceğim üniversiteyi gözünde büyütmemen. Sen kendine bir şey katmadığın sürece üniversite de sana çok bir şey katmayacak. Şu an çoğu arkadaşım sabah akşam iş başvurusu yapıyor ve red yiyorlar o yüzden kolay gelsin şimdiden, beklediğin sonuç gelmezse kendini çok hırpalama derim hayat devam ediyor

2 aylık çalışmayla ham puanla polisliğe falan girersin bence sıkı çalış

bu 2 ayda her şeyini vermeye hazırsan istediğin sıralamayı yaparsın ciddi söylüyorum

Git en kolay konulara bak

Reis üzülmeni istememem ama 2 ayda hiçbir cacık olmaz gibi ya ama yani kendini tamamen vererek çalışırsan böyle ea da bi ihtimal bişeyler yaparsın

2 ayda eşek gibi çalışırsan eşit ağırlıkta en azından 80 bine girersin

sözelden gastronomi vs yazabilirsin. Kitap açmadan gelebilecek birsürü bölüm var.

bende 11 12de deliler gibi dota2 oynuyordum tabi yks sonucum istediğim gibi gelmedi. Daha sonuçlar açıklanmadan ben eşek gibi çalışmaya başladım ve msüden 16k sayısal yaptım yksden de hedefim ilk 10k. Kısacası eşek gibi çalışırsan her şey olur dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,815
Üyeler
184,688
Son üye
techemir
Geri