Neler Yeni

Yks ‘ye son 2 ay kaldı ve hiç bi şey bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
berk civan
Instagram
berkcivan
Discord
brk#9999
Arkadaşlar merhabalar yksye son 2 ay kaldı ve ben hiç bi şey bilmiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim bana yardımcı olabilcek program yazabilcek birisi var mı acaba hafta içi dershaneye gidiyorum cuma günüde deneme var acaba yardımcı olabilir misiniz

Checkmate

80+ Silver
2 ay öncesinde çalışmadıysan şuan bakmanı önermem ama çalışacaksanda da eksiklerini kapatmaya çalış yeni konu öğrenmeye çalışma.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Onur
Arkadaşlar merhabalar yksye son 2 ay kaldı ve ben hiç bi şey bilmiyorum eşit ağırlık öğrencisiyim bana yardımcı olabilcek program yazabilcek birisi var mı acaba hafta içi dershaneye gidiyorum cuma günüde deneme var acaba yardımcı olabilir misiniz
Demek ki 2 değil 14 ay kalmış. Derece yapılır sıkı çalışmayla. Başarılar, bu işin tek oluru disiplin başka mucizevi yol yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
KAAN ŞAHİN
2 ayda çok şey değişir sakın mezun kafasına girme

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Salla gitsin bende bilmiyom napcam hiç çalışmadık 2 ay kaldı dümenden bi üni okuyup memurluğa bakıcaz

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Kerem Eldes
Ben de son 2-3 ay çalışmaya başladım ondan önce ful lol oynadım, konu derin bir konu hedeflerini falan bilmiyorum ama tek diyeceğim üniversiteyi gözünde büyütmemen. Sen kendine bir şey katmadığın sürece üniversite de sana çok bir şey katmayacak. Şu an çoğu arkadaşım sabah akşam iş başvurusu yapıyor ve red yiyorlar o yüzden kolay gelsin şimdiden, beklediğin sonuç gelmezse kendini çok hırpalama derim hayat devam ediyor

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Akif Erdem
2 aylık çalışmayla ham puanla polisliğe falan girersin bence sıkı çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
KAAN ŞAHİN
bu 2 ayda her şeyini vermeye hazırsan istediğin sıralamayı yaparsın ciddi söylüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kutay Takacı
Reis üzülmeni istememem ama 2 ayda hiçbir cacık olmaz gibi ya ama yani kendini tamamen vererek çalışırsan böyle ea da bi ihtimal bişeyler yaparsın

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
2 ayda eşek gibi çalışırsan eşit ağırlıkta en azından 80 bine girersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kutay Önen
sözelden gastronomi vs yazabilirsin. Kitap açmadan gelebilecek birsürü bölüm var.

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
kaanzi
İlgilendiği Kategoriler
Laptoplar
bende 11 12de deliler gibi dota2 oynuyordum tabi yks sonucum istediğim gibi gelmedi. Daha sonuçlar açıklanmadan ben eşek gibi çalışmaya başladım ve msüden 16k sayısal yaptım yksden de hedefim ilk 10k. Kısacası eşek gibi çalışırsan her şey olur dostum

Top Bottom