Neler Yeni

Yksde sayısalda 80-90k yapmak için ne yapmalıyım?

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
sınıfına gore gotur kardesim
eger 12 isen ikisini bir goturmek zorundasn
eger 11 ise tyt + 11 olarak gotur ama onceligin 11 olsun 11i unutursan batarsn tyt yi yay komple o seneye
Şöyle yapıyorum o zaman tyt fizik ve tyt mat bakıyorum.(tyt kimya ve biyoloji yaza bırakıyorum)
O konuları 9 ay haftalara bölüyorum.
11 e ağırlık veriyorum.
Paragraf ve problemler çözüyorum.
Mesele 1. Haftam;
Ayt mat trigo,ayt fizik vektörler, tyt mat temel kavramlar,210 paragraf,210(30x7) problemler,
2. Haftam
Ayt mat analitik geo,ayt fizik momentum,tyt fizik basınç,210 paragraf ,210 problemler

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
guzel duruyor
ayt fizikte 14 soruda 12d 1y yapan birisi olarak 11in elektrik konusuna kadar kafan asırı rahat olacaktir konular inanilmaz kolay
matematık bana her zaman kolay geldi ki 11 matematik gercekten kolay 12 nin sonlari zor sadece
kendını yapabilirim diye zorlarsan yaparsin

Nasıl çalışmalıyım?
Neler çözmeliyim?
Nasıl bir strateji uygulamalı?
Son sene çalışarak olur mu?
Hangi konulara ağırlık vermeli?
Sadece ayt çalışarak olur mu?
Neler bilmeli,hangi konuları elemeliyim?
Kısacası orta-vasat seviye bir öğrenci nasıl çalışmalı?
80-90k yapmak zor mudur?(genel olarak lisede hiç kalmamış 50 den aşağı notu olamayan biri için)
Bana bir yol gösterir misiniz?
Teşekkürler iyi günler.
fazla kasmaya gerek yok 80 90k ya okuma yazman varsa girersin diye düşünüyorum bende 11. sınıf öğrencisiyim

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Rez alayım şuraya

Şöyle yapıyorum o zaman tyt fizik ve tyt mat bakıyorum.(tyt kimya ve biyoloji yaza bırakıyorum)
O konuları 9 ay haftalara bölüyorum.
11 e ağırlık veriyorum.
Paragraf ve problemler çözüyorum.
Mesele 1. Haftam;
Ayt mat trigo,ayt fizik vektörler, tyt mat temel kavramlar,210 paragraf,210(30x7) problemler,
2. Haftam
Ayt mat analitik geo,ayt fizik momentum,tyt fizik basınç,210 paragraf ,210 problemler
9 ay çok uzun bi süreç daha parçala pasta yiyormuş gibi küçük bi kısımı mesela 1 ay de o zaman hem detay atlamaz hemde kafan daha rahat olur

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
80-90 k ne ? Tyt nasıl bir şey anlatabilir misiniz ? Ve hani LGS de sorular yeni nesil ya üni sınavında da öyle mi ? Liseye yeni geçtim o yüzden soruyorum

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
guzel duruyor
ayt fizikte 14 soruda 12d 1y yapan birisi olarak 11in elektrik konusuna kadar kafan asırı rahat olacaktir konular inanilmaz kolay
matematık bana her zaman kolay geldi ki 11 matematik gercekten kolay 12 nin sonlari zor sadece
kendını yapabilirim diye zorlarsan yaparsin
Sorun kolay ya da zor olması değil.
Ne yapacağımı bilmemek ve plan sistem olmaması 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ders planı nasıl olmalı?

ÇOK FAZLA PANİK YAPTIM

Ders planı nasıl olmalı?

ÇOK FAZLA PANİK YAPTIM
gardas bak simdi ben kocaelide fen lisesinde okuyorum sen olayları çok bartıyon 1.si
2.si aşırı paniksin dünyanın sonu değil bunu kavra
3.80 90k istiyorsan 60kyı hedefleyerek çalış ki kötü yaptığında istediğin yer gelsin yani standartları yüksek tut
4.her zaman planlı çalışma başarı getirir diye bir şey yok kendini rahatlatarak test çöz bugün 120soru çözmeliydim 119 çözdüm kafasında olma yani ne bileyim başka ne söylemeliyim aç yotubedan motivasyon videoları izle

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
gardas bak simdi ben kocaelide fen lisesinde okuyorum sen olayları çok bartıyon 1.si
2.si aşırı paniksin dünyanın sonu değil bunu kavra
3.80 90k istiyorsan 60kyı hedefleyerek çalış ki kötü yaptığında istediğin yer gelsin yani standartları yüksek tut
4.her zaman planlı çalışma başarı getirir diye bir şey yok kendini rahatlatarak test çöz bugün 120soru çözmeliydim 119 çözdüm kafasında olma yani ne bileyim başka ne söylemeliyim aç yotubedan motivasyon videoları izle
Bir yerden başlamam gerek ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Elimde değil panik yapmamak.

ahenk'

80+ Silver
Kardesim sayısal istiyorsan zaten matematigi cok iyi seviyede yapabiiyor olman lazım(tyt 30 ayt 30 civari)
bunun yanına fen ekle fiziğe yoğunlas turkiye fizik ortalamasi en dusuğü ordan bir şeyler cıkarmaya bak biyoloji ezber her gun 1 saat tekrar yapsan zaten aklında kalır kimya konusuna gelirsek ben sınavda 8 e 2 yaptm ama pek calısmadm kimyaya ne yalan soyleyeyım
eğer matematigin yoksa rehber matematik kanalını oneririm bol bol soru coz matematikle ilgili gunde tyt ve ayt matematik toplam 100 soruyu devirmen lazım matematigin varsa da bu sayi yine bu civarlarda olmalı
tyt konusunda bol bol paragraf coz zaman yetistiremezsin yoksa matematıkte bol bol problem ve tyt geometri genelde insanlar geometriyi es geciyor sıralamada one atılmak icin geometri sart ayrıca sosyal bana gore cok kolaydı ben hic calısmamıstım ama sadece sosyale ait brans denemeleri cozebilirsin
SÜREKLİ TEKRAR VE BOL BOL SORU COZMEN LAZIM NOT TUT NOT ALARAK CALIS HATTA BAZEN NOTU TEKRAR BASKA BİR KAGIDA GECİR Kİ HAFIZANDA KALSN
Rehber matematik candır. Yapamadığım matematiği yaptırdı bana

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Ders planı nasıl olmalı?

ÇOK FAZLA PANİK YAPTIM
panik ve heyecan kaybettirir kardesim bak bende gastrit reflu ülser var
heyecan yapmadan en zor denemeleri bile 110 ustu tyt 70 ustu ayt ile hallediyordum
bir heyecan yaptm reflüm azdı sonrasi nerdeyse yarı yarıya yaptm
gereksız heyecan yapma 2 senede cok rahat yaparsın ben 1.5 sene kala calıstm bu netlerdeydim
sadece DUZENLİ ÇALIS

Rehber matematik candır. Yapamadığım matematiği yaptırdı bana
saolsun bana da yaptıgım matematigi pekistirdi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Türkiye ilk 15 k sayısaldayım bu sene
istersen yardımcı olayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
Sürekli mantık ağırlıklı sorulara çalış. Her ders için faydası oluyor. Her gün ağır paragraf soruları çöz. Okyanus'un Master matematik kitabı var. O soruları çözmeye çalış. 80-90K çok iyi bir sıralama değil daha iyisini hedefle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,820
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom