Neler Yeni

Yksye Çalışamıyorum :(

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar tüm yıl çalıştım son bir aydır hiç çalışma isteğim yok hedefim Odtü Bilgisayar Mühendisliği ama denemelerde hep 2000 civarı gelecek şekilde sonuçlar alıyorum.
Dershanemin kamp programı var ona da uyamıyorum hala eksik hissediyorum.
Bilgisayar bakmaktan kafayı yiyeceğim.
Bana akıl verin nasıl odaklanacağım uyuyamıyorum geceleri rüyamda da hep sınavı görüyorum normalde takmam ama geçen sene mezuna kalınca ailem çok hayal kırıklığına uğradı aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum içinden gelmiyorsa artık çalışma. Az çalış. Merak etme bütün bir sene uğraşıp kazandığın birikim bir yere gitmez. Bundan sonrası sınavın şekline, belirleyiciligine ve zorluğuna bağlı. Sen örneğin x netlerle 2000 yapıyorsundur şu an, ancak sınav öyle bir kolay gelir ki 10.000 sıralamada yapabilirsin. Ya da çok çok belirleyici gelir, x netle ilk bine de girebilirsin. Artık bundan sonrası senin elinde olan bir şey değil. Biraz da şansa bakıyor. Şurada 1.5 haftanız kalmış. Senin yapacağın tek şey deneme çözüp analizini çıkarmak. Özellikle AYT denemesi çöz. Kendini biraz daha zorla bu konuda. 1.5 hafta sonra hiç ders çalışmayacaksin onu düşün.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum içinden gelmiyorsa artık çalışma. Az çalış. Merak etme bütün bir sene uğraşıp kazandığın birikim bir yere gitmez. Bundan sonrası sınavın şekline, belirleyiciligine ve zorluğuna bağlı. Sen örneğin x netlerle 2000 yapıyorsundur şu an, ancak sınav öyle bir kolay gelir ki 10.000 sıralamada yapabilirsin. Ya da çok çok belirleyici gelir, x netle ilk bine de girebilirsin. Artık bundan sonrası senin elinde olan bir şey değil. Biraz da şansa bakıyor. Şurada 1.5 haftanız kalmış. Senin yapacağın tek şey deneme çözüp analizini çıkarmak. Özellikle AYT denemesi çöz. Kendini biraz daha zorla bu konuda. 1.5 hafta sonra hiç ders çalışmayacaksin onu düşün.
aileme karşı mahcup olmak istemiyorum yani hayatım boyunca kreşten beri özelde okuttular beni memur maaşıyla ev almadılar araba çok daha lükslerini alabilecekken hep eğitimime harcadılar keşke harcamasalardı diyorum şu an sınava da keçiörende gireceğim batıkentte oturuyorum sıraları çok küçük ister istemez geçen sene yaşadığım saçmalıkları yaşayacakmışım gibi geliyor geçen sene sıramı değiştirmek istedim sığmadığım için sınavdan sonra şikayet edersin dedi bana dalga geçer gibi bu sene yine ortaokul verdiler nedense kötü bir his var içimde

Top Bottom