Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları>Kullanıcı Hesapları ve burada bulunan ''Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştirin'' e tıkla daha sonra ayar çubuğunu en yukarının bir altı(varsayılan kısım) tüm uyarılar içinse en yukarıya çıkart. Resimleri sırasıyla ekledim.yönetici olarak çalıştır dediğimde evet hayır çıkmıyor direkt açılıyor yardımcı olur musunuz
Bildirimlerden ayarlanabilir ama sıkıntı olmazyönetici olarak çalıştır dediğimde evet hayır çıkmıyor direkt açılıyor yardımcı olur musunuz
Denetim Masası>Kullanıcı Hesapları>Kullanıcı Hesapları ve burada bulunan ''Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştirin'' e tıkla daha sonra ayar çubuğunu en yukarının bir altı(varsayılan kısım) tüm uyarılar içinse en yukarıya çıkart. Resimleri sırasıyla ekledim.yönetici olarak çalıştır dediğimde evet hayır çıkmıyor direkt açılıyor yardımcı olur musunuz
yönetici olarak çalıştır dediğimde evet hayır çıkmıyor direkt açılıyor yardımcı olur musunuz
yaptım yeniden başlattım da ama aynı yeri açtığımda yine en altta gözüküyorDenetim Masası>Kullanıcı Hesapları>Kullanıcı Hesapları ve burada bulunan ''Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştirin'' e tıkla daha sonra ayar çubuğunu en yukarının bir altı(varsayılan kısım) tüm uyarılar içinse en yukarıya çıkart. Resimleri sırasıyla ekledim.
1.Resim: Masaüstündeki arama kısmına denetim masası yazıp tıkla.
Alıntıyı görüntüle
2.Resim: Kullanıcı Hesaplarına tıkla
Alıntıyı görüntüle
3.Resim: Tekrardan Kullanıcı Hesapları na tıkla
Alıntıyı görüntüle
4.Resim: Kullanıcı Hesabı Denetimi Ayarlarını Değiştirin e tıkla
Alıntıyı görüntüle
5.Resim: Mavi butonu bütün uyarıları açmak istiyorsan en üste varsayılana getirmek istiyorsan en üstün bir altına işaretli kısma getir.
Alıntıyı görüntüle
Aşağıda tamam a basıp kaydetyaptım yeniden başlattım da ama aynı yeri açtığımda yine en altta gözüküyor
yaptım zatenAşağıda tamam a basıp kaydet