Neler Yeni

Yorumlu-yoruz!! Forum sakinlerini bekliyorum herkes katılabilir

risemusic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rise
Arkadaşlar şimdi aşağıya üç beş parçamı ekliyorum eleştiri serbest. Dinleyici olarak veya işin içinde olan biri olarak yorumlarınız çok kıymetli. Vaktinizi ayırıp yorum yapmanız beni çok mutlu eder

Bu parçada 2. verse’ü (ikinci kısmı) söyleyen benim: 54. saniyeden sonrası

Son düzenleme:

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar şimdi aşağıya üç beş parçamı ekliyorum eleştiri serbest. Dinleyici olarak veya işin içinde olan biri olarak yorumlarınız çok kıymetli. Vaktinizi ayırıp yorum yapmanız beni çok mutlu eder

Bu parçada 2. verse’ü (ikinci kısmı) söyleyen benim:

Müstehcen isimli parçan kulağıma daha hoş geldi benim parçalar başarılı geldi çok bilgim yok dinleyici olarak yaklaştım düzelticek vs bir şey varsa bilgili bi aradaş bakıp yorum yapar başarılarının devamını dilerim dostum

risemusic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rise
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müstehcen isimli parçan kulağıma daha hoş geldi benim parçalar başarılı geldi çok bilgim yok dinleyici olarak yaklaştım düzelticek vs bir şey varsa bilgili bi aradaş bakıp yorum yapar başarılarının devamını dilerim dostum
Vaktini ayırıp düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim 🙏🏻

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Vaktini ayırıp düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim 🙏🏻
bu parçaları paylaştığın için ben teşekkür ederim indirip playlistime eklemeyi düşünüyorum

risemusic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rise
Autotone çok fazla ama T-rap'in yeni tarzı böyle artık sanırsam.
Çok kişisel bir şey olduğu için bu konunun doğrusu yanlışı pek olmuyor umarım kulağa hoş geliyordur ve vaktinizi ayırdığınıza değmiştir. Yorum için teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu parçada 0.54 den sonraki giriş de çok hoşuma gitti güzel giriş :)
Hahah benim kısmım orası dostum mutlu ettin beni 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Ağzına emeğine sağlık öncelikle. Bende müstehcen adlı parçayı diğerlerine daha güzel buldum. Kulağa daha hoş geliyor. Sadece içinde ard arda geçen müstehcen kelimse ufaktan rahatsız etti o kadar. Ezhel'in de daima adlı parçasında sürekli daima kelimesi tekrar ediyordu ondan sevememiştim. Bu olayda onun gibi. Geneli bilmiyorum ama bi kelimenin sık tekrarı rahatsız ediyor beni. Onun dışında profesyonel olmadığım için pek bi çıkarım yapamıyorum. Başarılar dilerim.

risemusic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rise
Ağzına emeğine sağlık öncelikle. Bende müstehcen adlı parçayı diğerlerine daha güzel buldum. Kulağa daha hoş geliyor. Sadece içinde ard arda geçen müstehcen kelimse ufaktan rahatsız etti o kadar. Ezhel'in de daima adlı parçasında sürekli daima kelimesi tekrar ediyordu ondan sevememiştim. Bu olayda onun gibi. Geneli bilmiyorum ama bi kelimenin sık tekrarı rahatsız ediyor beni. Onun dışında profesyonel olmadığım için pek bi çıkarım yapamıyorum. Başarılar dilerim.
Öncelikle vaktini ayırıp düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim çok kıymetli benim için. Ek olarak profesyonel olmasan da bir dinleyen olarak hoşuna giden ve gitmeyen şeyleri belirtmen en az bir profesyonelin belirtmesi kadar önemli 🙏🏻 Saygılar..

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Benim tarzıma aşırı ters bir tarz bu. O yüzden pek beğenemedim, benlik değil. Ama duyduğum, gördüğüm rap parçalarından pek bir farkı yok kalite açısından. Gideri var yani.

risemusic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Rise
Benim tarzıma aşırı ters bir tarz bu. O yüzden pek beğenemedim, benlik değil. Ama duyduğum, gördüğüm rap parçalarından pek bir farkı yok kalite açısından. Gideri var yani.
Hahah teşekkür ederim hocam beni arafta bırakan bir yorum oldu iyi de algılanabilir kötü de 😂

LaketrooS

80+ Silver

Bu parçada 2. verse’ü (ikinci kısmı) söyleyen benim: 54. saniyeden sonrası

kanka rapçilere fln laf at gönderme yap emin ol baya izlenme alırsın. göndermeler baya iş yapıyor

Top Bottom