Neler Yeni

Youtube 2023 TR Rezilliği

neptün yüksel

80+ Bronze
YouTube insanlar farklı amaçlarla kullanır.

1. İlgi çekici alanlarla ilgili videolar seyretmek; Belgelsel, kısa bilgiler, oyun videoları, oyun tanıtım ve inceleme videoları.
2. Ders çalışma; Kodlama, photoshop dersleri, okuldaki dersler vb.
3. Boş beleş tayfa.

Sen galiba 3. tayfandasın, ondan sıkılıyon.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,354
İsim
Diyarhan
Ana sayfa algoritması çok kötüleşti. Short da daha fazla zaman geçirir hale geldi. İçerikler de leş olmaya başladı. Bilimsel kanallar teknoloji kanalları oyunları çıkarınca bişi kalmıyor zaten.

theali

80+ Bronze

Verkasha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Yiğit
YouTube insanlar farklı amaçlarla kullanır.

1. İlgi çekici alanlarla ilgili videolar seyretmek; Belgelsel, kısa bilgiler, oyun videoları, oyun tanıtım ve inceleme videoları.
2. Ders çalışma; Kodlama, photoshop dersleri, okuldaki dersler vb.
3. Boş beleş tayfa.

Sen galiba 3. tayfandasın, ondan sıkılıyon.
Lafıda iyi gömmüşsün he bu sıkıcı ve stresli hayatımda biraz eğlenmek istemiştimm :peepo1:

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Mustafa
Dostlar selamlar son zamanlarda ne zaman youtube'a girip bir şey izlemek istesem hiç bir şey ilgimi çekmiyor sorun bendemi anlamadım yani bir sürü video var ama hepsi boş vakit geçmiyor eğlenceli gelmiyor ve kalite yoksunu oluyorlar bilmiyorum sadece banamı oluyor bir kaç güzel kanal var fakat video atma sıklıkları kısa . Benimle aynı fikirdemisiniz gelin birlikde kısa bir sohbet edelimmm
aynısı normalde yt izlerdim aşırı derece şimdi max geçirdiğim vakit 10 dk oluyor video açıyorum yarısında sıkılıp çıkıyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben sadece Orkun'u, Uras Benlioğlu'nu bide bir kaç kanalı daha izliyorum onun dışında yok düzgün içerik.

SadeceSeyf

80+ Gold

Livaković

80+ Silver
yakında kendi sistemimi toplayıp bu youtube twitch piyasasına girmek istiyorum olurda bu mesajımdan yıllar sonra ünlü olursam sizi unutmayacağım şuan 16 yaşındayım ve adım gibi eminim ben yayıncılık işini başaracağım dostlar yemek yerken herkesin canı sıkıldığında eğlenmek istediğinde benim yayınıma videolarımı izleyip mutlu olacaklar

Top Bottom