DxReadTR 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1,489 Dahası Reaksiyon skoru 633 İsim Mustafa Kaçar 6 Haziran 2020 #1 Kolayca banner yapacağım bir sitenin linkini atarmısınız
Mileven 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4,709 6 Haziran 2020 #2 site değil Adobe Photoshoptan yapmanını onerırım yardım istersen yazabılırsın
DxReadTR 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1,489 Dahası Reaksiyon skoru 633 İsim Mustafa Kaçar 6 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 QuAreXZ yazmış: site değil Adobe Photoshoptan yapmanını onerırım yardım istersen yazabılırsın Devamı için tıklayın... Kuzenime yapacağım ve fazla photoshop bilmiyorum
QuAreXZ yazmış: site değil Adobe Photoshoptan yapmanını onerırım yardım istersen yazabılırsın Devamı için tıklayın... Kuzenime yapacağım ve fazla photoshop bilmiyorum
rcxan 80+ Bronze Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1,198 Dahası Reaksiyon skoru 784 İsim Ateş Arsoy 6 Haziran 2020 #4 DxReadTR yazmış: Kuzenime yapacağım ve fazla photoshop bilmiyorum Devamı için tıklayın... İstersen yardımcı olabilirim dostum .
DxReadTR yazmış: Kuzenime yapacağım ve fazla photoshop bilmiyorum Devamı için tıklayın... İstersen yardımcı olabilirim dostum .
GRR8 80+ Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 325 Dahası Reaksiyon skoru 166 Konum Turkey , Ankara İsim Ahmet Emir K. Steam https://steamcommunity.com/id/gr8axe/ 7 Haziran 2020 #5 DxReadTR yazmış: Kuzenime yapacağım ve fazla photoshop bilmiyorum Devamı için tıklayın... Photoshop çok zor değil Hydra Artz diye bir kanal var onun videolarını tavsiye ederim.
DxReadTR yazmış: Kuzenime yapacağım ve fazla photoshop bilmiyorum Devamı için tıklayın... Photoshop çok zor değil Hydra Artz diye bir kanal var onun videolarını tavsiye ederim.