ben test ettim defarlarca %95 reklamı engeliyorönce test etmemiz lazım
Nasıl yapıldığını biz mi tahmin ediyoruz reyizben test ettim defarlarca %95 reklamı engeliyor
Ne yapıon reklamı engelleye mi basıyorsunARKADASLAR YOUTUBE DA BİR BUG BULDUM REKLAMLARI ENGELİYORSUN PROGRAMSIZ SİZCE YOUTUBE YAZSAM MI BOYLE BİR BUG OLDUĞUNU
knk bug buldum iste soylersem ne anlamı kalır %95 çalısıyor 5 6 aydan fazladır böyle kullanılıyorNe yapıon reklamı engelleye mi basıyorsun
bunda eklenti ekleniyor iste benim dediğimi yapınca eklenti eklemene gerek kalmıyorAlternatif;
La işte benim dediğimde onun gibi bir şey. Reklamda "i" yazan yere tıklayıp reklamı engelleye basıyorsun.knk bug buldum iste soylersem ne anlamı kalır %95 çalısıyor 5 6 aydan fazladır böyle kullanılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunda eklenti ekleniyor iste benim dediğimi yapınca eklenti eklemene gerek kalmıyor
nerede i yazıyorLa işte benim dediğimde onun gibi bir şey. Reklamda "i" yazan yere tıklayıp reklamı engelleye basıyorsun.
arkadaşlar niye uğraşıyorsunuz ki ben yaklaşık 5 yıldır premium kullanıyorum alamaya başladığım zaman 9.99 du şimdi enson 75 olmuştu bu tarz işlerle uğraşmaya değmezknk bug buldum iste soylersem ne anlamı kalır %95 çalısıyor 5 6 aydan fazladır böyle kullanılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunda eklenti ekleniyor iste benim dediğimi yapınca eklenti eklemene gerek kalmıyor
ublock ekle googlea bitti gitti paraya bile gerek yokarkadaşlar niye uğraşıyorsunuz ki ben yaklaşık 5 yıldır premium kullanıyorum alamaya başladığım zaman 9.99 du şimdi enson 75 olmuştu bu tarz işlerle uğraşmaya değmez