Neler Yeni

Youtube, geçmişim kapalı olduğu için video izlememe izin vermiyor

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Arkadaşlar uzun zamandır Youtube'u geçmişim kapalı şekilde kullanıyorum bugün de girdim bi baktım ekranda "Arama geçmişiniz devre dışı, ilgi alanlarınıza uygun video gösteremiyoruz" şeklinde bir yazı yazıyor ve video önermiyor ve izletmiyor. Gerçekten geçmişim kapalı olduğu için video izleyemeyecek hale gelmiş olmam saçma geldi, Youtube son zamanlarda saçmalamaya başladı dislike sayısını gizlemesi de bunlara dahil bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Tek çözüm geçmişi açmak mı?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar uzun zamandır Youtube'u geçmişim kapalı şekilde kullanıyorum bugün de girdim bi baktım ekranda "Arama geçmişiniz devre dışı, ilgi alanlarınıza uygun video gösteremiyoruz" şeklinde bir yazı yazıyor ve video önermiyor ve izletmiyor. Gerçekten geçmişim kapalı olduğu için video izleyemeyecek hale gelmiş olmam saçma geldi, Youtube son zamanlarda saçmalamaya başladı dislike sayısını gizlemesi de bunlara dahil bence. Siz ne düşünüyorsunuz? Tek çözüm geçmişi açmak mı?
Hocam biraz açın sonra yt ne izlediğinizi anlayınca artık gerek kalmaz kapatırsınız ben öyle yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi öneriler vermek için bence normal iyi bir karar ama dislike olayında kesinlikle haklısın

alex jensen

80+ Silver
bende de oldu açtım maalesef

Top Bottom