Neler Yeni

Youtube hesabım başkası tarafından kullanılıyor

TamerKs

80+ Silver
YouTube geçmişime girince farklı dilde değişik videoları görüyorum, hiçbirini ben izlemedim. Hesabın şifresini değiştirdim, tüm cihazlardan çıkış yaptım ve iki adımlı doğrulamayı açtım. Fakat hala aralıksız bir şekilde geçmişimde değişik videolar görünmeye devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmamı önerirsiniz?
Screenshot_393.png

DaffyGraphic

80+ Silver
YouTube geçmişime girince farklı dilde değişik videoları görüyorum, hiçbirini ben izlemedim. Hesabın şifresini değiştirdim, tüm cihazlardan çıkış yaptım ve iki adımlı doğrulamayı açtım. Fakat hala aralıksız bir şekilde geçmişimde değişik videolar görünmeye devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmamı önerirsiniz?
Son zamanlarda bu herkeste var ya nedense, bende yok sanırım. Edit: Şükür yokmuş

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Marka hesaplarını kontrol et benim 1000 aboneli hesabımı çaldı rus

TamerKs

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google hesabımdan bağlanan cihazlara bakar mısın
Sadece benim cihazım gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son zamanlarda bu herkeste var ya nedense, bende yok sanırım. Edit: Şükür yokmuş
Nedenini biliyorum. "youtube vanced" kullanıyordum çünkü. Onun dışında ne bilgisayarda ne de telefonda hiç crack uygulama kullanmam.

TamerKs

80+ Silver
Uygulamalarıma girip bir bakar mısın, yüklü saçma bir şey göze çarpıyor mu?
Hayır, denemek için telefondan youtube uygulamasını silip geçmişi bilgisayardan kontrol ettim ve hala videolar izlenmeye devam ettiğini gördüm.

Top Bottom