Neler Yeni

YouTube İçerik Önerisi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba arkadaşlar
YouTube'da oyun videoları çekiyorum elimden geldiğince iyi videolar hazırlamaya çalışıyorum ama maalesef izlenmeler ve abone artışları üzücü bir durumda belki kanal yeni olduğu içindir ama yine de sizden akıl almak istedim.
Sizce nasıl oyun videoları çekmeliyim hangi oyunları oynamalıyım nasıl bir sunum yapmalıyım eminim aramızda tecrübeli ve hayal gücü geniş arkadaşlar vardır.
1-2 tüyo verirseniz benim için iyi olur.
Teşekkür ederim.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Videoyu boş uzatma. Birde slakghktewlhdf gibi konuşan tiplerden olma ne dediğin anlaşılsın

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendine özel içerikler yap.
Özenti olma

Teekzie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emir Tutan
YouTube oyun kanallarını çok fazla öne çıkarmıyor, hızlı bir gelişmen olmasını bekleme. Ayrıca YouTube'da açıklamaya yazdığın kelimler vs. çok önemli, YouTube algoritmasının nasıl çalıştığını öğrenmeni tavsiye ederim. YouTube CEO ile ilgili videolar sana yardımcı olacaktır. Ayrıca eğer YouTube'a para kazanma gözü ile bakıyorsan o kafadan çık çünkü çok yavaş artacaktır. YouTube Hocamın bi serisi vardı onu izle derim.

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
YouTube oyun kanallarını çok fazla öne çıkarmıyor, hızlı bir gelişmen olmasını bekleme. Ayrıca YouTube'da açıklamaya yazdığın kelimler vs. çok önemli, YouTube algoritmasının nasıl çalıştığını öğrenmeni tavsiye ederim. YouTube CEO ile ilgili videolar sana yardımcı olacaktır. Ayrıca eğer YouTube'a para kazanma gözü ile bakıyorsan o kafadan çık çünkü çok yavaş artacaktır. YouTube Hocamın bi serisi vardı onu izle derim.
Merhaba arkadaşlar
YouTube'da oyun videoları çekiyorum elimden geldiğince iyi videolar hazırlamaya çalışıyorum ama maalesef izlenmeler ve abone artışları üzücü bir durumda belki kanal yeni olduğu içindir ama yine de sizden akıl almak istedim.
Sizce nasıl oyun videoları çekmeliyim hangi oyunları oynamalıyım nasıl bir sunum yapmalıyım eminim aramızda tecrübeli ve hayal gücü geniş arkadaşlar vardır.
1-2 tüyo verirseniz benim için iyi olur.
Teşekkür ederim.
vidIQ diye bi eklenti var onu kullanabilirsin işine yarar baya

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,590
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videoyu boş uzatma. Birde slakghktewlhdf gibi konuşan tiplerden olma ne dediğin anlaşılsın
Evet o tiplerden bende haz etmiyorum ve akıcı,anlaşılır şekilde konuşmaya çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendine özel içerikler yap.
Özenti olma
Hah tam orda biraz sıkıntı yaşıyorum ne üretebilirim düşüncesi beni biraz zorluyor ne düşünsem bakıyorum zaten yapılmış farklı yollar denemek için düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim minnettarım

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hah tam orda biraz sıkıntı yaşıyorum ne üretebilirim düşüncesi beni biraz zorluyor ne düşünsem bakıyorum zaten yapılmış farklı yollar denemek için düşünüyorum
Yapılmamış bir şey yap, hayal gücünü kullan.

Top Bottom