Youtube İçin Ekip Arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Merhaba Manisa'da yaşıyorum ve youtube kanalım var. Eskiden 12k abonem olan youtube kanalım vardı ama bırakmıştım. Yeni bir kanal açtım ve videolara tekrar başladım. Kanalıma içerikler çekebilmek için ekip arıyorum birkaç arkadaş youtube videoları çekersek kitlemiz büyür ve videolar daha eğlenceli olur. Şuan tek olduğum için vlog tarzında videolar çekebiliyorum ama ekip olursak farklı içerikler yapabiliriz birbirimize videolar çekeriz ve daha eğlenceli olabilir.

Merhaba Manisa'da yaşıyorum ve youtube kanalım var. Eskiden 12k abonem olan youtube kanalım vardı ama bırakmıştım. Yeni bir kanal açtım ve videolara tekrar başladım. Kanalıma içerikler çekebilmek için ekip arıyorum birkaç arkadaş youtube videoları çekersek kitlemiz büyür ve videolar daha eğlenceli olur. Şuan tek olduğum için vlog tarzında videolar çekebiliyorum ama ekip olursak farklı içerikler yapabiliriz birbirimize videolar çekeriz ve daha eğlenceli olabilir.
ekip boyle bulunucak bişey değil bana göre yayın acarsın vido atarısn izleyicilerinle samimi olursun daha zzonradan bu ilişki yürür (arkadaşlık olarak) ekp buna denir benim gözümde

ilk videomu attım nasıl olmuş kanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek başıma video çekerek büyüyebileceğimi sanmıyorum ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,946
Üyeler
175,136
Son üye
Forushand