beritankorkusuz
80+ Silver
Dersler kendi siteme transfer edildiğinden dolayı kaldırılmıştır !
Son düzenleme:
Eline sağlık faydalı konu olmuş
Dostlar elimden geldiğince basit bir düzeyde anlatacağım , yani hem ben kendimi tekrar ederek bilgilerimi tazelerim hemde sizlere yardımcı olurum , ama destekleriniz benim için çok ama çok önemli bir yer taşıyorÇok isime yarayack bu konu
Konu konu ,düzgün imla noktalama işaretlerine dikkat edilir bir şekilde ,gerek görseli bol ,gerek örnekli bir şekilde yapacağızEğitim nasıl olacak peki?
eline sağlık yarın c sharp başlıycaktımda python da aynı zamanda öğrenebilirmiyim yoksa çok mu zor bizim oyun grubumuz var 7 kişilik oyun yapıcaz o yüzden ben udemy den c sharp başlıycamMerhaba Dostlar;
Bugün Uluslar arası sertifikasını aldığım Python programını siz değerli dostlarıma elimden geldiğince en iyi şekilde ,hem kendi bilgi birikimimden notlarımdan ; hemde hocalarımın bilgi birikimi ve notlarından faydalanıp , basit anlaşılabilir düzeyde anlatacağım programın duyurusunu yapmış bulunmaktayım.
Bu programı başlatmamın sebebi şuan hiç bir forumda bulamadım , en azından donanımarsivi.com/forum a yakışır bir şekilde elimden geldiğince yardımcı olayım ,siz değerli dostlarımızı en azından bu pandemi sürecinde kendilerini geliştirmek anlamında rahatlıkla erişebilecekleri bir aktivite olmasını hedefliyorum.
Öncelikle bu konun serisini devam ettireceğim ,paylaştığım dosyaları herhangi bir şekilde editleyip kendinize göre şekillendirebilirsiniz ,örneğin hazır kodlar sayesinde derleyip okuldaki hocalarınıza yardımcı olup gözlerine girebilirsiniz . Bu konuda sizlerden desteklerinizi bekliyorum , elimden geldiğince basit anlatacağım, ve her hafta 2 kez quiz soruları hazırlayacağım bu şekilde kendinizi test edebilirsiniz, öğrendiklerinizin ne kadar aklınızda kaldığını görebilir, eksiklerinizi düzeltebilirsiniz.
Program Katılım Şartları ;
-Yok ,isteyen herkes katılabilir.
Programda Yapılacaklar;
-Python Programlama Dilini en kötü olarak giriş seviyede (Hesap Makinesi vs.) Yapabileceksiniz.
-Her hafta en az 2 quiz ile öğrendiklerinizi test etme imkanı bulacaksınız ,en azından bilen arkadaşlar var olsa bile bilgilerini tazelemeleri açısından yararlı olacaktır.
-Her hafta en az 3 konu olacak .
-İstekli arkadaşlar yaklaşık 2 3 hafta giriş seviyesi düzeyinde öğrenim yapabileceklerdir.
Bu konu şuanda yalnızca eğitimin amacını , neden yapılması gerektiğini , sonuçlarının neler olacağını belirtmek ve duyurmak amaçlı açılmıştır. Desteklerinizi bekliyorum dostlar
Hayırlısı ile yarın ilk programımıza başlayacağız ,destekleriniz benim en çok ihtiyaç duyduğum nokta ,ayrıca ders notları için kullanacağım linklerde ****** gibi uzantılar asla ve asla kullanmayacağım , bu programı yalnızca siz değerli dostlarıma yardımcı olma amacı ile başlatmaktayım.
Python Dersleri serisi diye konular halinde olacak ,bu şekilde hem rahat bir şekilde hemde anlaşılır bir şekilde olacakValla çok iyi olur. Nerden olucak eğitim?
İş yoğunluğundam dolayı uzun süre zaman ayıramam ancak eğitim için elimden gelen desteği maddi manevi yaparımDostlar elimden geldiğince basit bir düzeyde anlatacağım , yani hem ben kendimi tekrar ederek bilgilerimi tazelerim hemde sizlere yardımcı olurum , ama destekleriniz benim için çok ama çok önemli bir yer taşıyor
Mükemmel. Peki Phython ile en üst düzey ne yapabiliriz?Konu konu ,düzgün imla noktalama işaretlerine dikkat edilir bir şekilde ,gerek görseli bol ,gerek örnekli bir şekilde yapacağız