Neler Yeni

PYTHON EĞİTİMLERİ ARTIK YOUTUBE DA !

beritankorkusuz

80+ Silver
Bir de önceki videona göz attım derslerde müziği o kadar çok tutmazsan güzel olur sesi biraz fazla.
Yok merak etme sadece geçişlerde veya program kurulumlarında kullanmayı düşünüyorum

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Yok merak etme sadece geçişlerde veya program kurulumlarında kullanmayı düşünüyorum
Peki mikrofonun var mı yoksa sadece görüntü olarak mı ders vereceksin?(Biraz fazla soru sordum kusura bakma)

beritankorkusuz

80+ Silver

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

beritankorkusuz

80+ Silver
Tamam şimdi çok daha iyi oldu aslında canlı yayın en iyisi ders anlamak için ama yapar mısın bilmem yapmazsan da önemli değil.
Şuan canli yayın için pek vaktim yok

Merhaba dostlar ,

Yaklaşık 1 hafta önce forumda ücretsiz python dersleri vermeye başlayacağımı duyurmuştum ve iyi bir destek de aldık .Ben konuları yazılı olarak yayınlarken aranızdan bazı arkadaşlar hatta bir çoğunuz YouTube üzerinden yapmamın daha iyi olacağını söylemiştiniz .Bende elimde olan kanalı düzenleyerek Eğitimler için hazır hale getirdim.
KANALA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Bu bir duyuru amaçlıdır ,reklam vs değildir , ki bu eğitimlerden herhangi bir gelir elde etmediğimi belirmiştim.YouTube dan da gelir elde etmeyecek kadar küçük bir kanala sahibim.*

Yazılı eğitimlerimizin hepsi teker teker videolu olarak gelecek , ama eğitimlere videolardan önce ulaşmak isteyen arkadaşlar için ;
Python Dersleri Başlangıç ,Duyuru Klavuz
Python Dersleri *1
Python Dersleri *2
Python Dersleri *3

Destekleriniz benim için çok ama çok önemli , bu projede herhangi bir gelir vs elde etmediğimden dolayı destekleriniz ile ayakta duruyorum :) .

İlk video yarın veya en geç çarşamba günü yayında !

Sağlıcakla Kalın
Kanala yorum attim

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ah bu sene lgsm olmasa varyaaaa... neyse yine de aboneyiz.Seneye yüzümüz olsun😀

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver

robin

80+ Silver
Kanka sen bunu kaç yaşında öğrendin? ve kaç yılını aldı.

Top Bottom