Neler Yeni

youtube kanalım bulgaristanlı tarafından çalındı

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
numarası bu çalıyor meşgule atıyor telefonu bütün videolarımı sildi 00 359 88 680 7993

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
nasıl çaldı

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu buraya değil kardeş.
Youtube destek bölümüne ileteceksin.
youtubun umrunda bile değil düşük aboneli kanalları takmıyor böyle insanlar bi elime geçse dolandırıcıları toprağa gömecem okadar emek boşa gitti

Kadir_1987

80+ Silver
youtubun umrunda bile değil düşük aboneli kanalları takmıyor böyle insanlar bi elime geçse dolandırıcıları toprağa gömecem okadar emek boşa gitti
Hayırlısı olsun.
Sıkma o güzel canını.
Çözüme ulaşabilmen için ya sana youtube yardımcı olacak ya da en az karşı taraf kadar bilgili olup hesabını geri alıp video'larını da geri getireceksin.

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlısı olsun.
Sıkma o güzel canını.
Çözüme ulaşabilmen için ya sana youtube yardımcı olacak ya da en az karşı taraf kadar bilgili olup hesabını geri alıp video'larını da geri getireceksin.
videolar gitti be usta 10 bin izlenen video gitti okadar video çöp oldu

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
en azından nasıl çaldığı hakkında bilgin olsaydı bir fikir yürütebilirdik belki

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
numarası bu çalıyor meşgule atıyor telefonu bütün videolarımı sildi 00 359 88 680 7993
1K abonelik hesabım rus tarafından çalındı. yaklaşık 100K görüntülenme vardı hesapta tüm videoları sildi. Taktikleri google hesabına giriş yapıyorlar marka hesabı açıp 7 gün bekledikten sonra hesabı kendi mailine devrediyorlar. Eğer bir siteye google ile giriş yapıyorsan güvenli olduğunu düşünmelisin.

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
1K abonelik hesabım rus tarafından çalındı. yaklaşık 100K görüntülenme vardı hesapta tüm videoları sildi. Taktikleri google hesabına giriş yapıyorlar marka hesabı açıp 7 gün bekledikten sonra hesabı kendi mailine devrediyorlar. Eğer bir siteye google ile giriş yapıyorsan güvenli olduğunu düşünmelisin.
ben kanalı tamamen sildim gmailin şifresini herşeyini değiştirdin telefon doğrulama koydum yeni kanal açacam sıkıntı olurmu

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ben kanalı tamamen sildim gmailin şifresini herşeyini değiştirdin telefon doğrulama koydum yeni kanal açacam sıkıntı olurmu
Olmaz googlede hesapta oturum açanlara bakarak görebilirsin. Eğer yabancı konum var ise oturumdan atıp şifreyi değiştir. Tekrar giriliyorsa başka cihazdan değiştir. O cihazın virüs yemiştir

Top Bottom