Neler Yeni

Youtube kanalımı değerlendirir misiniz?

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can

Benim kanal bir türlü izlenmiyor 3 senedir aynı kanaldayım. Farklı bir oyun videosu mu çeksem bilemedim ne tavsiye edersiniz? Roblox, Minecraft felan çekeceğim ama arkadaş yok.

charliechaplin

80+ Bronze
Merhaba saygısızlık etmek istemem ama geçen aylarda da böyle bir konunu görmüştüm. Dostum kanalda video yok neyini yorumlayacağız? Aktif video yüklemiyorsun. 2 videoluk kanalın puanlamasını mı yapacağız afedersin?

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba saygısızlık etmek istemem ama geçen aylarda da böyle bir konunu görmüştüm. Dostum kanalda video yok neyini yorumlayacağız? Aktif video yüklemiyorsun. 2 videoluk kanalın puanlamasını mı yapacağız afedersin?
50 video vardı sildim. tutmadı.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşında dediği gibi 2 konu daha açmışsın önceden sürekli yeni konu açmayı bırakmalısın. YouTube düzen ve süreklilik gerektiren bir iş.
Kusura bakmayın hocam benim hatam moderatörler uyarır bir daha konu açmam.

Shazyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Altan Büyüktaş
Hocam size tavsiyem eğer YouTube platformunu gerçekten işiniz haline getirmek istiyorsanız ve gameplay içerikleri üretecekseniz düzgün bir sistem, seyir zevki yüksek ve güncel oyunlar, biraz editörlük becerinizde olmalı ham video yüklememelisiniz. Sadece video çekip yüklemek sizi biryerlere getirmez tabii ki kimse anasının karnında öğrenmedi bu sektörü ama öğrenmek için emek verdiler. Çaba sarf etmelisiniz ama doğru şekilde yapmalısınız bunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,984
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom