Sözde ayarlardan her zaman 1080 p seç diyince oluyor ama ben de her videonun girişinde manuel ayarlıyorum bazen 1080p ayarlı oluyor falan neye göre acabaYoutube girdigimde 480p olarak video açılıyor her seferinde 1080p hd ye manuel olarak alıyorum şu 7-8 gündür yaşıyorum bu sorunu nasıl çözeceğim acaba bi bilginiz varmı
internet hızına bağlıSözde ayarlardan her zaman 1080 p seç diyince oluyor ama ben de her videonun girişinde manuel ayarlıyorum bazen 1080p ayarlı oluyor falan neye göre acaba
Bilgisayardan girince 1080 p başlıyor telefonda 720p başlıyor aynı ağa bağlılarinternet hızına bağlı
telefonun ekran çözünürlüğünü düşük olabilir mi acabaBilgisayardan girince 1080 p başlıyor telefonda 720p başlıyor aynı ağa bağlılar
Yok hocam note 9 pro telefonda hiç bir sorun yok manuel olarak ayarlıyorum o sıkıntıtelefonun ekran çözünürlüğünü düşük olabilir mi acaba
1000mbps internet var daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım 7 gündür yaşıyoruminternet hızına bağlı
YouTube un ayarlar kısmında sürekli aynı kaliteyi kullanmak için bir ayar vardı bir kurcalayın hocam YouTube un ayarlar kısmını1000mbps internet var daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım 7 gündür yaşıyorum