üniversite öğrencisimisin?Youtube premium için öğrenci indirimi nasıl alabilirim? Hangi bilgileri istiyor?
Okulunu işaretleyeceksin her üniversite var ama her lise yok listedeBen değilim. Kuzenim lise'yi bitirdi ama üniversite'ye gitmedi. Öğrenci belgesi var. Onunla yapabilirmiyim?
Şu anda öğrenim görmüyor. Özel kolej gibi bir yerde okudu.Okulunu işaretleyeceksin her üniversite var ama her lise yok listede
Düz 20 TL'ye geliyor. Öğrenci'ye 10 TL. 5 TL için canım feda.Paparadan al istersen onda indirim oluyordu diye biliyorum.
Üniversite okumadanda üniversite maili alma yolları var diye biliyorum. Öyle alabilirmiyim?Edu mailin (Ünversite maili) yoksa alamazsın
Ünversitenin sistemine giriş yapman gerekiyor doğrulayabilmek içinŞu anda öğrenim görmüyor. Özel kolej gibi bir yerde okudu.
Düz 15 TL'ye geliyor. Öğrenci'ye 10 TL. 5 TL için canım feda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üniversite okumadanda üniversite maili alma yolları var diye biliyorum. Öyle alabilirmiyim?
Öğrenci belgesi yetiyor diye hatırlıyorumEdu mailin (Ünversite maili) yoksa alamazsın
Yeni geldi sanırım öğrenci belgesi olayı ben geçen sene okul sistemine girince olmuştuÖğrenci belgesi yetiyor diye hatırlıyorum
Yok geçen senede vardı. 2 seçenek sunuyor hatırladığım kadarıylaYeni geldi sanırım öğrenci belgesi olayı ben geçen sene okul sistemine girince olmuştu