Neler Yeni

YouTube tema kendi kendine değişiyor

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,771
YouTube Premium aile hesabına girdikten sonra böyle oldu. Siteye girdiğimde ve her başka videoya girdiğimde tema cihaz teması oluyor. Ama beyaz tema kullanıyorum. Ne yapmalıyım? (Bilgisayar versiyonunda oluyor.)

Bilgisayarınızda koyu tema kullanıyorsanız YouTube'a giriş yapınca temanız otomatik olarak karanlık tema olur.

Bilgisayarınızda koyu tema kullanıyorsanız YouTube'a giriş yapınca temanız otomatik olarak karanlık tema olur.
Hortlatıyorum ama beyaz tema yaptıktan sonra örnek veriyorum bir videoya giriyorum tekrar sistem otomatik (koyu) temaya dönüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an telefondaki hesabımı açık tema yaptım sorun çözüldü ama koyu tema yaparsam tekrar sorun başlar muhtemelen.

Aynı sorunu yaşıyorum. Ben normalde koyu tema olarak kullanıyordum. Son birkaç gündür youtube'yi her yeni açtığımda kendiliğinden açık tema oluyor. Ben koyu temaya alıyorum kendi kendine açık temaya geçiyor. Çözümü bilen var mı?

Aynı sorunu yaşıyorum. Ben normalde koyu tema olarak kullanıyordum. Son birkaç gündür youtube'yi her yeni açtığımda kendiliğinden açık tema oluyor. Ben koyu temaya alıyorum kendi kendine açık temaya geçiyor. Çözümü bilen var mı?
Bende kendi kendine düzeldi.

Bende kendi kendine düzeldi.
Şuan bende de oluyor. 😢
Ne kadar süre sonra düzeldi. Bu işkenceyi daha ne kadar çekmem gerekiyor :D
Bende de geçici bir çözüm ürettim ama ilk açılışta biraz rahatsız ediyor ancak koyu modda kullanabiliyorum. Koyu modda kullanmak istiyorsan Windows'un modunu da koyu moda alman lazım.

Bende dün başladı. Muhtemelen YouTube tarafında bir sorun var.

Geri