Neler Yeni

YouTube "Ürün İnceleme Kanalı" İçin Kanal İsim Önerisi

İnceleyeceğin ürünleri sponsor vs. ayarlayana kadar hep kendi paranla alacaksın.
Parasını verir, alırsın, incelersin, yorumunu yaparsın. "ben yandım siz yanmayın" kafası.
Video içerisinde "neden almalıyız - neden almamalıyız" sorusuna cevap verirsin.
En sonunda da "Almalı mı, almamalı mı" diyerek tartarsın.
Bunları da biraz görsel grafikler ile editler şekillendirirsin.

"Ürün Arenası" - "Alınır mı?" - "TeknoTerazi" vs. vs.
Bu tarz bir şeyler yapabilirsin.
Biraz teknoloji mahkemesi tarzında içerikler üretirsin.
Ürünleri kapıştırma vs.

Zaten kanaldan para kazanılmıyor, sponsor yok vs., pahalı ürün incelemek biraz zor.
Ucuz ürünü alacak olanlar da genelde "bu fiyata bu alınır mı, daha iyisi var mı" kısmıyla ilgileniyor.
Sen de buradan rahatlıkla yürür gidersin.

Zaman ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım.

Merhaba arkadaşlar youtube da kanal açmak istiyorum. Kanalda bu zamana kadar almış olduğum ekipmanlarımı yakında alacağım bilgisayar parçalarını teker teker tanıtmak istiyorum. Baya bi ilgim olduğu için arkadaşlarımdan da ürün isteyip daha çok video çekerek kanalımı büyütmek istiyorum. Belki de markalardan ürünü tanıtmak için ürün bile isteyebilirim. ama bir türlü kanal ismine karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
LüzumsuzTV olabilir. inceleme hariç kafana göre eylence videoları da atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar youtube da kanal açmak istiyorum. Kanalda bu zamana kadar almış olduğum ekipmanlarımı yakında alacağım bilgisayar parçalarını teker teker tanıtmak istiyorum. Baya bi ilgim olduğu için arkadaşlarımdan da ürün isteyip daha çok video çekerek kanalımı büyütmek istiyorum. Belki de markalardan ürünü tanıtmak için ürün bile isteyebilirim. ama bir türlü kanal ismine karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
KARA KUTU ;)

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Abdulkadir
Ee link yok abone olcaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıttan okumayacağım. Özelliklerini araştırıp öyle video yapacağım. Hem bu işe ilgim olduğu için hemde biraz daha öğrenmek için başlamak istiyorum. Hemde boş vakitlerimi değerlendiririm diye düşünüyorum.
Kağıda da yaz hocam sen yinede 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Y C
son donanım inceleyici
incelemeci
donanımus
donanım kanalı

Dahası  
Reaksiyon skoru