GeçerliArkadaşlar müşterim için yaptım team videosu olduğu için pek meem kullanmadım ve baştaki intro nasıl sizce?
Video açıklamasını okumayan ben :/Fakat bir tavsiyem var. Oynadığın oyuna ilgisi olmayan insanları da videoda tutmak için, sadece adam öldürdüğün veya öldüğün veya farklı ama anlık aksiyonların olduğu kısımları sadece videoya koyarsan çok daha sürükleyici olur. Çünkü hem edit için çok daha az bir video olur elinde uğraşacağın hem de izleyen kolay kolay bırakmaz. O ilk 20 saniyelik kısmı tüm videoya yayarsan..Takip ederim.
Olm ilk 20 saniyesi o kadar güzel olmuş ki erkenden yorum yapmak istedim.
Geçerli
Fakat bir tavsiyem var. Oynadığın oyuna ilgisi olmayan insanları da videoda tutmak için, sadece adam öldürdüğün veya öldüğün veya farklı ama anlık aksiyonların olduğu kısımları sadece videoya koyarsan çok daha sürükleyici olur. Çünkü hem edit için çok daha az bir video olur elinde uğraşacağın hem de izleyen kolay kolay bırakmaz. O ilk 20 saniyelik kısmı tüm videoya yayarsan..Takip ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video açıklamasını okumayan ben :/
Teşekkür ediyorum arakadaşlar tek tek not ediyorum yazdıklarınızı.Giriş geyet güzel görünüyor
Olm ilk 20 saniyesi o kadar güzel olmuş ki erkenden yorum yapmak istedim.
Geçerli
Fakat bir tavsiyem var. Oynadığın oyuna ilgisi olmayan insanları da videoda tutmak için, sadece adam öldürdüğün veya öldüğün veya farklı ama anlık aksiyonların olduğu kısımları sadece videoya koyarsan çok daha sürükleyici olur. Çünkü hem edit için çok daha az bir video olur elinde uğraşacağın hem de izleyen kolay kolay bırakmaz. O ilk 20 saniyelik kısmı tüm videoya yayarsan..Takip ederim.
Video açıklamasını okumayan ben :/
Kapak nasıl sizce?Giriş geyet güzel görünüyor
yeşil yazı sağdan 2. adamın kafasının arkasında olsa daha iyi olurmuş gibiTeşekkür ediyorum arakadaşlar tek tek not ediyorum yazdıklarınızı.
Kapak nasıl sizce?