Neler Yeni

youtubea video yükleyince kötü gözüküyor

eren1258

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Şanal
arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtı isem kusura bakmayın ben zula videosu çekiyorum ve oyunu en az kastıran program zula için bandicam video çekerken sorun yok youtube a atınca çok kötü gözüküyor 360p 480p de izlenmiyor 720p de ekranı büyütürsek gene hafif bulanıklık var anlamadım nedenini başkalarının videosunda 144p benim videomun 360p si ile aynı nasıl çözebilirim

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtı isem kusura bakmayın ben zula videosu çekiyorum ve oyunu en az kastıran program zula için bandicam video çekerken sorun yok youtube a atınca çok kötü gözüküyor 360p 480p de izlenmiyor 720p de ekranı büyütürsek gene hafif bulanıklık var anlamadım nedenini başkalarının videosunda 144p benim videomun 360p si ile aynı nasıl çözebilirim
obs ile çekmeni tavsiye ederim

eren1258

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Şanal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
obs ile çekmeni tavsiye ederim
obs de çekerken kasmıyor video izlerken kasıyor işlem önceliğini yüksek yaparsam bu sefer oynarken kasıyor zula için en az kastıran bandicam başka seçeneğim yok şuanlık

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
sistem özelliklerini paylaşırmısın

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Direkt olarak çekip atıyor musunuz? Yoksa edit programı falan kullanıyor musunuz?

eren1258

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Şanal
Direkt olarak çekip atıyor musunuz? Yoksa edit programı falan kullanıyor musunuz?
Editliyorum öyle atıyorum büyük ihtimal de onun yüzünden oluyor GB sini otomatik düşürüyor ya

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Editliyorum öyle atıyorum büyük ihtimal de onun yüzünden oluyor GB sini otomatik düşürüyor ya
Hangi programı kullanıyorsun? Render ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsin ondan kaynaklı olabilir. Dosya boyutu düşüren bir program kullanıyor musun?

eren1258

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Şanal
Hangi programı kullanıyorsun? Render ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsin ondan kaynaklı olabilir. Dosya boyutu düşüren bir program kullanıyor musun?
Wondershare filmora 9 kullanıyorum megabayt düşüren program kullanmıyorum

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Render ayarlarınızı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Render aldıktan sonraki hali ile Youtube'a attıktan sonraki hali arasında fark var mı?

Top Bottom