Neler Yeni

Youtube'da tutması için oyun önerisi

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Merhaba arkadaşlar,
Oynadığınız en güzel oyunları tavsiye eder misiniz? Tutması için ne gibi rol üstlenmeliyim? Tycoon, simulasyon gibi en güzel oyunları önerebilirseniz memnun olurum. Edit ve küçük resim nasıl yapmalıyım? Düşük sistem pc var. 10 yıllık pc ona göre bir şeyler önerebilirseniz elinizden geldiği kadar iyi olur.

Son düzenleme:

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhaba arkadaşlar,
Oynadığınız en güzel oyunları tavsiye eder misiniz? Tutması için ne gibi rol üstlenmeliyim? Tycoon, simulasyon gibi en güzel oyunları önerebilirseniz memnun olurum. Edit ve küçük resim nasıl yapmalıyım? Düşük sistem pc var. 10 yıllık pc ona göre bir şeyler önerebilirseniz elinizden geldiği kadar iyi olur.
Sıfırdan oyun kanalı artık tutmaz. Bence siz bilgisayara Capcut yükleyip edit yapıp Youtube Shorts' a yükleyin. En fazla onlar tutuyor şu an.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mafia 2 tutar mı arkadaşlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfırdan oyun kanalı artık tutmaz. Bence siz bilgisayara Capcut yükleyip edit yapıp Youtube Shorts' a yükleyin. En fazla onlar tutuyor şu an.
Ne editi? Konu açar mısınız hocam? Ben oyun kanalı istiyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Selim
Minecraft ya da hiç uğraşma Ali babanın çiftliğin de ki hayvanların oyuncaklarını satın al odanda Alibaba şarkısı ile yalandan iki role gir hop 1 milyar izlenme 👍

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka önerleriniz var mı? Oyun kanalı tutmuyor diyorlar. Ne yapmalıyım illa oyun istiyorum.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Top Bottom