Tamamdır teşekkürler uyardığın için.Yalnız bu korsana giriyor.YT Premium almalısın.
''14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı''
Forumda korsan yasak imiş, belirtir iseniz kuralları çiğnemiş olursunuz arkadaşlar.
url'nin sonuna ss yazınca indirebiliyordun sanırsam ama legal mi emin değilim.Arkadaşlar YouTube dan video ve ses kaydı indirmem gerekiyor,mp3 ve mp4 dosya indirmek için hangi siteyi önerirsiniz?
Legal değil maalesef.url'nin sonuna ss yazınca indirebiliyordun sanırsam ama legal mi emin değilim.
Benim bildiğim bir site var, daha önce bu konunun aynısından açan birine önermiştim ve herhangi bir uyarı veya başka bir şey olmadı. İstersen sana başka bir yerden ulaştırabilirim site adını.Arkadaşlar YouTube dan video ve ses kaydı indirmem gerekiyor,mp3 ve mp4 dosya indirmek için hangi siteyi önerirsiniz?
Hayır yasak çünkü Google in politikasında böyle bir şey yok. İllegal.aslında tam da yasak değil bence çünkü ne yt music ne de yt premium dosya halinde indirmiyor videoları ve ses kayıtlarını
mp4 dönüştürücü/mp3 dönüştürücü yazarak çıkan sitelerden indiriyorum çok ihtiyacım olursa
google için yasak olabilir, forum için bahsetmiştimHayır yasak çünkü Google in politikasında böyle bir şey yok. İllegal.
Google için illegal ise otomatik olarak forum için de yasaklı oluyor.Zira ''14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı''Google için yasak olabilir, forum için bahsetmiştim
Google bunu ücretli olarak satıyor ve ücretsiz edinenleri illegal sayıyor, neden kuralları kendine göre değiştirmeye çalışıyorsun?Ve yasak olması saçma olur herhangi korsan bir şey yok.