Youtubede çalınan kanallar

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Birçok kişinin youtebe hesabı çalındı ve veCHAİN canlı yayını açıldı bu canlı yayını açmak youtebe tarafından yasa dışı olduğu için kanalları kapatıldı
1621202373327.png
Birçok kişinin twitter üzerinden @teamyoutebe ya ulaşmaya çalıştığını gördüm onlarda en kısa zamanda sorunlarını çözeceklerine dair cevap yazmıştı.

Gelelim bu durumun nasıl olduğunu Youtube kanalınız var ise size dm den bir adet reklam işbirliği maili atılyor ve tüm geçerli bilgilerin .docx uzantılı bir dosyada olduğunu indirip içindekileri okuyup geri dönüş yapmanız isteniyor. .docx uzantılı dosya aslında bir virüs ve evet indirdiğinizde ve açtığınızda kanalınızın bilgilerine erişip çat çat çat çalıp isim değiştirip veCHAİN yayını açıyorlar. Eğer youtube kanalınız var ise dikkatlı olun kimden geldiği belirli olmayan dosyları indirmeyin.

Konu dışı ama
ByNoGame'dan saçma bir e posta gelmişti. Bayrama özel 30 tl indirim falan vericez demistiler. Pdf dosyaları vardı. Size de geldi mi?

Konu dışı ama
ByNoGame'dan saçma bir e posta gelmişti. Bayrama özel 30 TL indirim falan vericez demistiler. Size de geldi mi?
Yok bana gelmedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu dışı ama
ByNoGame'dan saçma bir e posta gelmişti. Bayrama özel 30 TL indirim falan vericez demistiler. Pdf dosyaları vardı. Size de geldi mi?
Kayıtlı değilim o yüzden gelmedi yani bilmiyorum.

Geri