Neler Yeni

YouTube'de izlenmek için ne yapmam gerekli?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kanalımın izlenmeleri düşük ve benim daha çok gelişmem lazım.
Zeka küpü arkadaşlar var forumda eminim, sizlerden akıl vermenizi istiyorum tecrübesi olan arkadaşlar da illa ki vardır izlemem gereken yol nedir neler yapmam lazım insanlara neler sunmam lazım.
Biliyorum Youtube hakkın da daha önce de konular açtım ama yeterince ilgi görmediği için tekrar sizlere yönelttim problemimi. Şuan oynadığım oyunlar (Kanalım oyun kanalı) revaçta olan gündemi meşgul eden oyunlar değiller zaten bu oyunları yüklememin sebebi kanalın video sayısını artırmaktı şimdi artık daha ilgi çekici daha çok izlenme kapasitesine sahip videolar çekip montajlamanın zamanı geldi. Siz olsanız ne yapardınız?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bence biraz izlenme satın al videoların öne çıksın.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Gtarp çok izleniyor bu aralar seninde ilgin varsa çekebilirsin.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İlk başta kısa videolarla kanalınıza ilgi ve abone toplayın, videolara etiket eklemeyi unutmayın onlar da çok etki ediyor. Örneğin enes batur gibi youtuberların ismini ekleyin etiket olarak, onların ismi youtubeda aratılırsa sizin videonuzun çıkma ihtimali oluyor. Kısa videolarla başlayın maks 2dk gibi komik montaj veya fragmovie gibi şeylerle. Daha sonra gameplay e geçersiniz. İzleyici kitleye hitabınızın yüksek olabilmesi için bir facecam ve enerjik bir hitabetinizin olması lazım. Ama bunların yanında bir de thumbnail da çok önemli. İnsanların o videoya tıklayarak izlemesi için bir kapak fotoğrafı ve videonun başlığı da çok etkili, umarım önünüz açık olur verebileceğim tavsiyeler bu kadar :)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Bence biraz izlenme satın al videoların öne çıksın.
Daha önce düşündüm onu dedim bir video çekeyim onun üzerinden de reklam vereyim ama önce o videonun gerçekten güzel olması lazım ki izleyen o videoyu gördükten sonra ya abone olsun ya da girip kanalı incelesin. Şimdi problemim o video ne olmalı :)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
İlk başta kısa videolarla kanalınıza ilgi ve abone toplayın, videolara etiket eklemeyi unutmayın onlar da çok etki ediyor. Örneğin enes batur gibi youtuberların ismini ekleyin etiket olarak, onların ismi youtubeda aratılırsa sizin videonuzun çıkma ihtimali oluyor. Kısa videolarla başlayın maks 2dk gibi komik montaj veya fragmovie gibi şeylerle. Daha sonra gameplay e geçersiniz. İzleyici kitleye hitabınızın yüksek olabilmesi için bir facecam ve enerjik bir hitabetinizin olması lazım. Ama bunların yanında bir de thumbnail da çok önemli. İnsanların o videoya tıklayarak izlemesi için bir kapak fotoğrafı ve videonun başlığı da çok etkili, umarım önünüz açık olur verebileceğim tavsiyeler bu kadar :)
Önerileriniz hepsi benim için birbirinden değerliler. Vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizden bazılarını hali hazırla yapıyorum bazılarını yapmıyorum.
Mesela size şöyle bir örnek video bırakayım belki düşünceleriniz daha net olur ve eksikleri daha iyi analiz edersiniz.
Hepsini izlemeyin 2-3 dakika anali yapmanız için yeterli olacaktır :)

TamerKs

80+ Silver
Trendlere göre etiket at, etiketleri iyi kullanman lazım. Mesela hiç abonesi olmayan çocuk Enes baturu etiketledi diye 300.000 izlendi. Kısacası atabildiğin kadar mantıklı etiket at.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Önerileriniz hepsi benim için birbirinden değerliler. Vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizden bazılarını hali hazırla yapıyorum bazılarını yapmıyorum.
Mesela size şöyle bir örnek video bırakayım belki düşünceleriniz daha net olur ve eksikleri daha iyi analiz edersiniz.
Hepsini izlemeyin 2-3 dakika anali yapmanız için yeterli olacaktır :)

Üslubunuz ve oynayış şekliniz çok samimi, şahsen hoşuma gitti. Ünlü olmanız yakındır, yolunuz açık olsun : )

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
V-Tuber ol böyle kız karakter yap büyük göğüslü yarı çıplak ve sesini değiştir kız sesi yap 100k abone gelmezse şeref yoksunuyum hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,768
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom